Publikováno Únor 15, 201312 r Prosím, hned mě nekamenujte, že zakládám nové téma, ale nenašel jsem žádné, do kterého by se můj dotaz hodil. Musím vyměnit na zadní nápravě brzdový obložení a brzdový válečky (jedno kolo teče a jedno přibržďuje). Našel jsem si jednu zkompletovanou sadu za docela slušný prachy, tak se chci jenom zeptat, co si o tom myslíte, případně jaké byste navrhly alternativy. Je to tato sada. Díky za vaše komentáře
Únor 16, 201312 r Autor Jediný čeho se trochu bojím je ten hliníkovej váleček, protože v originále je mám dojem ocelovej. Myslíte, že to něco vydrží nebo budu za rok muset měnit válečky
Únor 16, 201312 r ja nemôžem prísť na chuť tým lepeným obloženiam...nitované je nitované..ale to je len môj názor..tých válečkov by som sa nebál
Únor 28, 201312 r nevim ja osobně zvažuji (hlinik nebo slitina). Mam na autě hlinik a nevim jestli je origo ale propouští přes tělo (mikro spary) takže vyměna nutna ale ještě nevim, každe ma něco do sebe.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.