fithusk Vloženo 15. Únor 2013 Vloženo 15. Únor 2013 Prosím, hned mě nekamenujte, že zakládám nové téma, ale nenašel jsem žádné, do kterého by se můj dotaz hodil. Musím vyměnit na zadní nápravě brzdový obložení a brzdový válečky (jedno kolo teče a jedno přibržďuje). Našel jsem si jednu zkompletovanou sadu za docela slušný prachy, tak se chci jenom zeptat, co si o tom myslíte, případně jaké byste navrhly alternativy. Je to tato sada. Díky za vaše komentáře Citovat
Casy Vloženo 16. Únor 2013 Vloženo 16. Únor 2013 za kit je to dobrá cena, já bych to tam dal. Citovat
fithusk Vloženo 16. Únor 2013 Autor Vloženo 16. Únor 2013 Jediný čeho se trochu bojím je ten hliníkovej váleček, protože v originále je mám dojem ocelovej. Myslíte, že to něco vydrží nebo budu za rok muset měnit válečky Citovat
libero Vloženo 16. Únor 2013 Vloženo 16. Únor 2013 ja nemôžem prísť na chuť tým lepeným obloženiam...nitované je nitované..ale to je len môj názor..tých válečkov by som sa nebál Citovat
Blade007cz Vloženo 28. Únor 2013 Vloženo 28. Únor 2013 nevim ja osobně zvažuji (hlinik nebo slitina). Mam na autě hlinik a nevim jestli je origo ale propouští přes tělo (mikro spary) takže vyměna nutna ale ještě nevim, každe ma něco do sebe. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.