trekos86 Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Ahojte, neviete, kde sa daju kupit tie male bocne sietky do kufra, aby mi nelietalo naradie, kanister v kufri? nemozem to nikde zohnat. foto je iba ilustracne. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Ahoj, to je nejaky sitovy paket, stoji to par stovek ve skodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Potřeboval bych to také na předface. Mám tam origo jen tu pravou a ta má rozlámaný rámeček. Kdo nám pomůže a najde v ETCE číslo dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 hoď ten dotaz sem http://forum.skodahome.cz/topic/90113-zjistovani-cisel-dilu-etka-atd/page__st__100 ..chalani ti pomôžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Libero, díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Taky se mi rozlámala - tohle asi moc vychytané není. Doplňuji info: nová samostatně nelze koupit Příjde mi, že ten prostor je nevyužitý a ta přihrádka je špatně vyřešená (praská/rozlézá se) - rád bych tam dal náhradní žárovky, flašku s olejem, možná i tu šílenou bobly s návody (mám jí léta v kaslíku a je to zbytečné) atd. Líbila by se mi tam nějaká síť na míru... Nevyřešil jste to někdo nějak šikovně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.