amogh Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 jj tuhle svoji oblibenou vetu sem zapomnel dodat :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Asi bych z toho udelal vyveseny tema, co ty na to Karlos? Podtitulek je jasnej - vsechno o foliich sem a nikam jinam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 oki, uznávám chybu, ale jak říkám, pokud bude někdo chtít fólie, tak si je pořídí. Já je tam mám a zatím v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 já snima taky jezdim někde dva roky bez absolutního problému , ale potom co se to furt teď nějak začíná řešit a dost otom mluvit, dostávám bobky a budu dávat ty světlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 já snima taky jezdim někde dva roky bez absolutního problému , ale potom co se to furt teď nějak začíná řešit a dost otom mluvit, dostávám bobky a budu dávat ty světlejší Jj... známej má na passatu uplně černý a nic si z toho nedělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 funguju s foliema celej bodovej system a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 no u nas to funguje podobne s rozdielom, ze aj vpredu mozem mat uplne tmave, samozrejme s atestom a je potrebny papier, ktory sa vybavuje neviem kde, ze napr. prepravujete vacsie sumy penazi, napr. trzby od nejakeho podnikatela a podobne, koly bezpecnosti alebo napr. policajti na svojich sukromnych autach veselo pouzivaju aj predne folie a vobec ich to netrapi. btw: ako dovod je vo vyhlaske asi tolko: vodic musi vidiet a BYT VIDENY ostatnymi ucastnikmi cestenj premavky aby boli rozoznatelne jeho reakcie na dopravnu situaciu. no tak to je podla mna pekna kravina, ale dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Máte někdo zkušenosti s foliema od tuningsamolepky koukal jsem že maj dobrý ceny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 2Peete: domluvis co potrebujes. k reklamnim ucelum tu znamy mel i polep auta ala VB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 2Peete: domluvis co potrebujes. k reklamnim ucelum tu znamy mel i polep auta ala VB. polep VB hmmm to sem vždycky chtěl uděl nějakou šáde v tomhle stylu.. Mám doma ještě maják z VB tak pokud by jste někdo chtěl nebo ten tvůj známej můžu sloužit... Ale nevim co z toho vyplívá ptal jsem se jestli dělaj dobře folie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Celkem se mi zamlouvá ta firma Trieste.. akorát tam nějak nemůžu dohledat ceny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 2Wertheim: Už máš ty folie hotové?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Muzete nekdo doporucit nekoho z Vysociny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 má někdo skušenosti spíš s tonovanýma oknama ? na hodně % ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 všechno má něco, jak klady tak zápory. měl jsem folie a žádný problém, ale záleží kdo ti je nalepí. Teď jsem koupil Octu s pokovením a na předním skle mám pokovený protisluneční pruh /nechápu jak to lze udělat/ a i tady jsem poznal klady. Auto je bez klima a v létě v teplých krajích jsem měl pootevřené okno pod plastové ofuky a ventiloval vzduch v autě a slunce co bylo na straně jsem vůbec necítil. Odráželo se to jako od zrcadla. Byl tam příjemný chládek. Do auta nevidíš, ven krásně. Na hranicích jsem se už naučil stahovat i zadní skla /díky bohu za el./ Jak někdo psal, že je nadlidský výkon skla vyleštit, nesouhlasím ! Mám psa a tak si dovedeš představit jak asi sklo někdy vypadá zevnitř, když je zvědavý. Mám rozprašovač na monitory a stačí malinko fouknout a vyleštit. Leskne se to jako psí kulky a je to opravdu hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Mám fólie 3M a s kvalitou spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 taky mám 3M a super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 mám to z pece a taky spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 všechno má něco, jak klady tak zápory. měl jsem folie a žádný problém, ale záleží kdo ti je nalepí.Teď jsem koupil Octu s pokovením a na předním skle mám pokovený protisluneční pruh /nechápu jak to lze udělat/ a i tady jsem poznal klady. Auto je bez klima a v létě v teplých krajích jsem měl pootevřené okno pod plastové ofuky a ventiloval vzduch v autě a slunce co bylo na straně jsem vůbec necítil. Odráželo se to jako od zrcadla. Byl tam příjemný chládek. Do auta nevidíš, ven krásně. Na hranicích jsem se už naučil stahovat i zadní skla /díky bohu za el./ Jak někdo psal, že je nadlidský výkon skla vyleštit, nesouhlasím ! Mám psa a tak si dovedeš představit jak asi sklo někdy vypadá zevnitř, když je zvědavý. Mám rozprašovač na monitory a stačí malinko fouknout a vyleštit. Leskne se to jako psí kulky a je to opravdu hned. nedovedu si představit jak jedu do Německa když prší a budu mít stažený všechny okna ,nehledě na to že by si musel jezdit i se staženejma oknama po celém Německu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 To máš rád tak déšť ? Proč by jsi měl jezdit s otevřenými okny ? Jezdím po Německu a nemám stažena všechna okna... Asi jsi mě šparně pochopil, psal jsem, že při průjezdu státní hranice jsem se naučil otevírat i zadní okna, aby celník viděl dovnitř na zadní sedačky. Kdyby jsi měl na sklech folie a nebylo vidět dovnitř, musel by si udělat to samé..... Prostě jsem tě nepochopil, ale to nevadí. jistě mi to rád vysvětlíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 to bylo spíš myšleno pro ty co maj ve předu a vzadu nehomologo. folie .Znám spoustu lidí co jede do Německa a má okna dole ,protože se jim už stalo že je tam prostě nepustili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 to bylo spíš myšleno pro ty co maj ve předu a vzadu nehomologo. folie .Znám spoustu lidí co jede do Německa a má okna dole ,protože se jim už stalo že je tam prostě nepustili tak to jo. Myslel jsem, že se do mne navážíš..... Jinak mám okna z pece a nikde o tom není ani zmínka. Spolíhám tedy na to, že firma která to dělá, musí mít automaticky atest. A auto mám po firmě, zabývající se právě úpravou skel. Nechce se mi tedy věřit, že by kovářovic kobyla chodila bosa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 no většinou chodí . Jinak si to zjistíš na stránkám MVČR tam jsou firmy co to můžou dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 no většinou chodí . Jinak si to zjistíš na stránkám MVČR tam jsou firmy co to můžou dělat dík za tip, jak bude chvilka mrknu tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 musis mit k autu papir na ty skla,jinak ti nic nepomuze,na sklech,kdyz mas folie,tak ti daji malou samolepku s atestem,papir k tomu,na pokoveni jen papir........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.