Matys06 Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Mně jde taky hlavně o štítky na oknech, protože jezdím párkrát za rok na Slovensko a tam jsou na to jako psi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Fotky nemam, ale udelam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Ještě takovej podstatnej dotaz. Lepí se z venku nebo zevnitř??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Ještě takovej podstatnej dotaz. Lepí se z venku nebo zevnitř??? Štítky jsou na všech oknech kde jsou folie a jsou mezi oknem a folii !! Alespoň ja to tak mám !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Ještě takovej podstatnej dotaz. Lepí se z venku nebo zevnitř??? Štítky jsou na všech oknech kde jsou folie a jsou mezi oknem a folii !! Alespoň ja to tak mám !! Folie se lepi zevnitr.Porad tady resite atest nebo ne,ja to delal hlavne,aby mi tam neslo moc videt,jinak jsem mohl nechat puvodni zelena skla,kdybych mel atest i na predku,tak je tam videt jak krava,nemohl bych tam nechat vubec zadne veci,kdyz jdu treba pryc,radio neni videt atd.Ale sto lidi,sto nazoru.Staci mit u sebe karticku a tim to hasne a tu dostanete pokazde.Ale hodne cerne skla bych si tam nikdy nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Ještě takovej podstatnej dotaz. Lepí se z venku nebo zevnitř??? Štítky jsou na všech oknech kde jsou folie a jsou mezi oknem a folii !! Alespoň ja to tak mám !! Folie se lepi zevnitr.Porad tady resite atest nebo ne,ja to delal hlavne,aby mi tam neslo moc videt,jinak jsem mohl nechat puvodni zelena skla,kdybych mel atest i na predku,tak je tam videt jak krava,nemohl bych tam nechat vubec zadne veci,kdyz jdu treba pryc,radio neni videt atd.Ale sto lidi,sto nazoru.Staci mit u sebe karticku a tim to hasne a tu dostanete pokazde.Ale hodne cerne skla bych si tam nikdy nedal To je mi jasný, ale jde mi o to, že když už si tam dám víc tmavé, abych prošel technickou a neměl problémy každý den s policajtama. Strhávat bych to pak nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Ještě takovej podstatnej dotaz. Lepí se z venku nebo zevnitř??? Štítky jsou na všech oknech kde jsou folie a jsou mezi oknem a folii !! Alespoň ja to tak mám !! To je chytrý!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laser Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 dnes sem si nechal udělat folie Suntek od fy. Trieste, zadní dveře HP35 a kufr HP20, atest je mezi folia a sklem, folie se lepi zevnitř a trvalo to cca 1 a půl hodiny jinak vše již tady napsal Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 dnes sem si nechal udělat folie Suntek od fy. Trieste, zadní dveře HP35 a kufr HP20, atest je mezi folia a sklem, folie se lepi zevnitř a trvalo to cca 1 a půl hodinyjinak vše již tady napsal Matys06 Čau, pokud můžeš, tak sem dej fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 (editace) Ahoj tak dneska sem se objednal na lepení folií(jak doporučoval Martinoslav) v Bílině(www.carfolie.cz) v něděli by to mělo být hotový,tak pak udělám nějaký fotky a podam reference...... B) Předběžná cena za zadní sklo + zadní boční okýnka typem HP 20G/D na které jsme se domluvili byla opravdu přívětívá.......... B) Editováno: 20. Červen 2007, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Ahoj tak dneska sem se objednal na lepení folií(jak doporučoval Martinoslav) v Bílině(www.carfolie.cz) v něděli by to mělo být hotový,tak pak udělám nějaký fotky a podam reference...... Předběžná cena za zadní sklo + zadní boční okýnka typem HP 20G/D na které jsme se domluvili byla opravdu přívětívá.......... Tak to se těším. Do takových parných dní se budou hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ahoj tak dneska sem se objednal na lepení folií(jak doporučoval Martinoslav) v Bílině(www.carfolie.cz) v něděli by to mělo být hotový,tak pak udělám nějaký fotky a podam reference...... Předběžná cena za zadní sklo + zadní boční okýnka typem HP 20G/D na které jsme se domluvili byla opravdu přívětívá.......... Tak to se těším. Do takových parných dní se budou hodit. No to doufám nemám klimošku tak aspoň nějak se proti teplu chránit.Snad to trochu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ahoj tak dneska sem se objednal na lepení folií(jak doporučoval Martinoslav) v Bílině(www.carfolie.cz) v něděli by to mělo být hotový,tak pak udělám nějaký fotky a podam reference...... Předběžná cena za zadní sklo + zadní boční okýnka typem HP 20G/D na které jsme se domluvili byla opravdu přívětívá.......... Tak to se těším. Do takových parných dní se budou hodit. No to doufám nemám klimošku tak aspoň nějak se proti teplu chránit.Snad to trochu pomůže. Taky nemám klimu a věř, že to pomůže. Však pak dej vědět, jak to dopadlo a jak to vypadá s teplotou vevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ahoj tak dneska sem se objednal na lepení folií(jak doporučoval Martinoslav) v Bílině(www.carfolie.cz) v něděli by to mělo být hotový,tak pak udělám nějaký fotky a podam reference...... B) Předběžná cena za zadní sklo + zadní boční okýnka typem HP 20G/D na které jsme se domluvili byla opravdu přívětívá.......... B) ...to znamená jaká? proč to tajíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ahoj tak dneska sem se objednal na lepení folií(jak doporučoval Martinoslav) v Bílině(www.carfolie.cz) v něděli by to mělo být hotový,tak pak udělám nějaký fotky a podam reference...... Předběžná cena za zadní sklo + zadní boční okýnka typem HP 20G/D na které jsme se domluvili byla opravdu přívětívá.......... ...to znamená jaká? proč to tajíš? ...netajim,ale jak píšu - až to bude hotoví tak podam reference.. .Ale předběžně by to mělo být za necelé 3000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 (editace) Ahoj tak dneska sem se objednal na lepení folií(jak doporučoval Martinoslav) v Bílině(www.carfolie.cz) v něděli by to mělo být hotový,tak pak udělám nějaký fotky a podam reference...... Předběžná cena za zadní sklo + zadní boční okýnka typem HP 20G/D na které jsme se domluvili byla opravdu přívětívá.......... Tak jak sem sliboval tak podávám reference na firmu Carfolie:Ráno v osm sem předal auto panu Halmichovi následovala 2.5hodinová procházka po Bílině a v 10:30 sem si přebíral auto hotoví.Po prvním pohledu na auto sem přestal litovat peněz - auto s foliema aspoň pro mě nádhera.Jednaní s panem Halmichem výborný i jsme si pokecali o různých úpravách aut takže dávam 1* ..... a to nejdůležitější cena za komplet folie(SunTec HP20) + práce = 2800kč. A tady pár fotek: Editováno: 24. Červen 2007, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 ja daval i s prednima 4500,ted jsem koukal na fakturu,takze cena normal..mam ten samej suntek,proc jsi nedelal i predni?Za dve hodky jsem to mel komlplet a byl jsem u toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 ja daval i s prednima 4500,ted jsem koukal na fakturu,takze cena normal..mam ten samej suntek,proc jsi nedelal i predni?Za dve hodky jsem to mel komlplet a byl jsem u toho Přední sem nedělal,protože to chci mít přesně jak to má bejt.A protože mám přední zabarvený z výroby tak nemůžu.... .Čas sem neřešil dělal to sám tak nevym jaká je normální doba,aspoň sem poznal "krásy" tohoto města. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Ahoj tak dneska sem se objednal na lepení folií(jak doporučoval Martinoslav) v Bílině(www.carfolie.cz) v něděli by to mělo být hotový,tak pak udělám nějaký fotky a podam reference...... Předběžná cena za zadní sklo + zadní boční okýnka typem HP 20G/D na které jsme se domluvili byla opravdu přívětívá.......... ...to znamená jaká? proč to tajíš? ...netajim,ale jak píšu - až to bude hotoví tak podam reference.. .Ale předběžně by to mělo být za necelé 3000kč. už to vidím dole, resp. nahoře a beru z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Kdo toto tema a z jakeho duvodu zamknul????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 raca: Jsem rad, ze jsi spokojen, a ze nekdo potvrdil ma slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Ještě takovej podstatnej dotaz. Lepí se z venku nebo zevnitř??? Štítky jsou na všech oknech kde jsou folie a jsou mezi oknem a folii !! Alespoň ja to tak mám !! Folie se lepi zevnitr.Porad tady resite atest nebo ne,ja to delal hlavne,aby mi tam neslo moc videt,jinak jsem mohl nechat puvodni zelena skla,kdybych mel atest i na predku,tak je tam videt jak krava,nemohl bych tam nechat vubec zadne veci,kdyz jdu treba pryc,radio neni videt atd.Ale sto lidi,sto nazoru.Staci mit u sebe karticku a tim to hasne a tu dostanete pokazde.Ale hodne cerne skla bych si tam nikdy nedal Je mozne nahodit foto karticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Ještě takovej podstatnej dotaz. Lepí se z venku nebo zevnitř??? Štítky jsou na všech oknech kde jsou folie a jsou mezi oknem a folii !! Alespoň ja to tak mám !! Folie se lepi zevnitr.Porad tady resite atest nebo ne,ja to delal hlavne,aby mi tam neslo moc videt,jinak jsem mohl nechat puvodni zelena skla,kdybych mel atest i na predku,tak je tam videt jak krava,nemohl bych tam nechat vubec zadne veci,kdyz jdu treba pryc,radio neni videt atd.Ale sto lidi,sto nazoru.Staci mit u sebe karticku a tim to hasne a tu dostanete pokazde.Ale hodne cerne skla bych si tam nikdy nedal Je mozne nahodit foto karticky Já sem dostal něco takového......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Nevíte kde se v praze dělaj pokovy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Nevíte kde se v praze dělaj pokovy? Autosklo Hostivar, kamos si to nechaval delat nekde v Chabrech, ci co to bylo za ctvrt a byla s nima hoodne rozumna rec! http://www.tonovani-autoskel.cz/ - to je to v Hostivari Krasne se z vozu kouka, prijemny hnedy nadech, nevyhoda je to, ze se vyndavaji vsechny skla ven! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.