Publikováno Srpen 20, 200619 r Má někdo zkušenost? Přemýšlim co na zimu, mám RS kola 16" ale na ně jsou zimní gumítky celkem dost drahý. A to ještě mám zimní gumy v 15". Tak nevím radši koupit nějaká kola na zimu na 15tky nebo ty drahý gumy na 16tky?
Srpen 20, 200619 r před zimou hodně firem nabízí kola docela lacino, určený na zimní provoz(maj jiný lakování a jednoduchej tvar kvuli mytí) jinak já mám na zimu 15hlíny z oktávky a vpoho!!
Srpen 21, 200619 r Určitě jednoduchej design, třeba jako já : http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...e=post&id=28033
Srpen 21, 200619 r Určitě jednoduchej design, třeba jako já : http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...e=post&id=28033 jo a chudak pan Ryba pak celou zimu nejezdil, pac nemel na cem
Srpen 21, 200619 r kdyby pan Ryba měl známý jako já, tak si ty kola mohl koupit on nekoupil, prohoupil
Srpen 22, 200619 r tak když se ti líběj a máš na ně tak si je tam prdni (zrovna třeba aluteci sou docela dost kvalitní kola, a řekl bych i že dost vydržej)
Srpen 22, 200619 r Jen by dbal na to, aby se daly jednoduše čistit - čím komplikovanější design, tím hůř...
Srpen 22, 200619 r ... měl jsem na mysli spíš něco takového: tyhle kola se mi strasne moc nelibej, sorry jinak ja mam na zimu Ronal R7 a je to idealni design, jednoduchej a jeste jsem sehnal starsi takze mi neva kdyz je nekde skrabnu, proste na zimu parada
Srpen 22, 200619 r Autor A co říkáte na taková, dost se mi líbí. Znáte někdo tuto firmičku? Našel jsem na netu popis: SMC Německá litá kola mimořádné kvality a pevnosti. U nás nejsou příliš známá. Za pozornost stojí především špičkové třívrstvé lakování s briliantovým efektem a následné tepelné vytvrzení nástřiku. Díky tomu jsou kola vhodná i pro zimní provoz. Po vylisování prochází každý elektron rentgenem, aby se prověřila homogenita a přesnost výlisku. Výroba probíhá dle přísné kvalitativní normy DIN ISO 9000. Kola mají potřebné homologace KBA a atesty.
Srpen 23, 200619 r Autor o tomhle designu sem četl někde v časáku že to bude limitovaná serie!!! ...abych si je tedy zapykal co?
Srpen 23, 200619 r právě je rychle objednej ještě by to mělo jít, to bylo v časáku teď!!! jinak tahle značka je v reklamách dosti, takže by to mělo bejt vpoho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.