coffin Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Tak lidi jaké máte zkušenosti s Českou poštou ? Já teda jen ty špatné. Na inzerát jsem koupil nějakou věc a borec mě hned druhý den poslal číslo balíku takže jsem věděl kde balík momentálně je. Včera měl balík přijít a ejhle,nepřišel. Dneska letím z práce ja magor a těším se že to už bude na poště a zase nic. To už je několikátej balík co zůstal někde trčet. Nepřejte si slyšet ter rachot co jsem tam udělal. Asi 8 lidí zamnou mělo docela pěknou podívanou. Okamžitě jsem tam sepsal stížnost tak uvidím co z toho bude. A to nemluvím o tom že jak jsem byl nas****j tak jsem ještě vlítnul do Baumaxu pro nějaký lepidlo a tak jsem se tam dohádal s prodavačem že ten už to nevydržel a zavolal na mě ochranku která mě vyvedla. Ještě že u sebe nenosím kvér protože to už bych asi tenhle text psal z basy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/18416-spatne-zkusenosti-s-postou/?hl=%2B%C4%8Desk%C3%A1+%2Bpo%C5%A1ta#entry378745 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 22. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 omlouvá se za založení nového vlákna. Prosím o smazání. Předem Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 (editace) Ač se to tu asi smaže/zamkne, tak já musím říct, že mám zkušenosti dobré. Pokud ti poslal prodejce číslo balíku, tak stačí sledovat trackování zásilky (http://www.ceskaposta.cz/cz/nastroje/sledovani-zasilky.php) a víš, kdy ti dojde. Většinou mi i přijde sms, kdy budou doručovat (záleží jak to vyplní a posílají).Ale záleží kde bydlíš, ve větších městech je to většinou oser, ale u nás (maloměsto) je to OK, dokonce se mi stalo jen 1x v životě, že by nezvonili, ale jen hodili listek...Naopak poštu upřednostňuju před PPL atp., protože tam v těch autech většinou jezděj takový bukvice, že radši no comment. Editováno: 11. Březen 2013, autor: Wyder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.