DarkGhost22 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Zdravíčko lidičky, potřeboval bych poradit. Mám starý zesilovač a chtěl bych ho zapojit na reproduktory, ale vubec nevím co ty zkratky nad svorkovnicí znamenaji, poradte prosím.... hlavně kam dát +12 ,spínaný signal od radia, zemnění Nerad bych ho zničil dřív než je nutný Díky za pomoc.Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 L/R IN/OUT je jasné. SOURCE GND taky. POW GND - kostra napájení ON SENS - spínané +12 V BATT - stálé +12V Podle mně. Takhle bych to zapojil já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkGhost22 Vloženo 26. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 díky moc, zkusím to. a to SOURCE GND by mohlo být co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Source = zdroj, zde "zdroj signálu" GND = kostra Source GND = "signálová kostra" Zbývají repráky. Ty zapojíš, Levý na L OUT HOT a L OUT COM, Pravý na R OUT HOT a R OUT COM. HOT bude asi na repráku + (plus), COM bude na repráku - (mínus). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.