albert1204 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 (editace) Zdravím, máme Roomster 1,2 htp r. 2008, v poslednej dobe problémy, najprv imobilizer, pred týždňom snímač otáčiek a v piatok problém s prístrojovkou...po zapnutí zapalovania začali rôzne preblikávať všetky kontrolky, rozsvecovali sa a zhasínali, ukazovatel paliva pri skoro prázdnej nádrži ukazoval plnú, stav celkových km úplný nezmysel a po vypnutí zapalovania a vytiahnutí klúča niektoré kontrolky zostali svietiť. Asi na piaty pokus sa kontrolky ukludnili a podarilo sa naštartovať, otáčkomer najskôr na nule, po chvily začal ukazovať, ale zase zostali svietiť niektoré kontrolky, napr. ručná brzda. Dá sa s tým jazdiť, ale počas jazdy sa ozýva pípanie...teraz po vytiahnutí klúča už zhasnú všetky kontrolky. Vie niekto poradiť na čo sa pozrieť? Editováno: 26. Únor 2013, autor: albert1204 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Měl jsem na jedné palubní desce špatnou kostru, blikalo to jako blázen, ale teď jsem řešil jinou a ta byla KO, nová vyšla origo za cca 7000 Kč, koupil jsem tady na fóru za 900 Kč i s poštovným a je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albert1204 Vloženo 27. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Tak to je úplne luxusná cena...a nebol problém s imobilizérom po výmene prístrojovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Musíš znát pin obou a není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albert1204 Vloženo 27. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 a ako najlepšie zistím, že je skutočne vadná prístrojovka? dá sa to nejak otestovať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Tak měla by v diagnostice psát chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.