Březen 31, 201312 r Autor No, takze jsem opet na zimnich... minimalne u roomstera. Rooma jsem prezul z duvodu, ze Sup zimaky tehdy jeste mel... a co cert nechtel u Supa jsem ve čtvrtek nasel ve dvou kolech hreby a tak jsem byl nucen jit na letni, neb kupovat na konci sezony nove gumy, ktere uz ted ani pomalu nejsou - to by bylo nerozumne (i kdyz z toho nemam vubec radost). No a abych zustal mobilni, tak Roomy sel opet na zimni ...
Duben 12, 201312 r Autor S litosti vsem oznamuji, ze nas roomy sel dnes do sveta. Podlehl vidine ctyrech valcu a celkove novejsimu stroji, tudiz snad behem nekolika dnu/tydnu budu schopen predstavit jiny kocar... Znacku SKODA neopoustim - SKODA FOREVER )))
Duben 12, 201312 r Autor Jj byla...i kdyz musim rict, ze to byla velmi prijemna zkusennost a mita tam jinej motor tak ho nepusim... Jinak by to mela byt FIIC, 1,6TDI, 55kw, 79000 km, ambition r.v. 2010/11
Duben 13, 201312 r Autor Voice: jj to je ona... Na klimatizaci uz jsou poptani borci z fora, tak uvidime...
Duben 13, 201312 r Autor Nene uz je to FL. Uplne jeste nejsem rozhodnutej, ale prijde mi to jako dobra volba. Nez pprizovat verzi 1,4tdi tak tohle uz ma novej xichtik a motor je taky nekde jinde...
Duben 13, 201312 r Autor Nene uz je to FL. Uplne jeste nejsem rozhodnutej, ale prijde mi to jako dobra volba. Nez pprizovat verzi 1,4tdi tak tohle uz ma novej xichtik a motor je taky nekde jinde...
Duben 19, 201312 r Autor Takze nakonec je vsechno uplne jinak... Od domontaze klimatizace mne odrazovalo cim dal tim vice lidi a nakonec jsem to vzdal... Ze servisu mi za slusny peniz dohodili auto jine uz se vsim co je potreba... Behem vikendu se, doufam, objevi nove tema v sekci fabia....
Duben 19, 201312 r Ale taková pěkná Fábka to je a ještě k tomu modrá .. V celkem drahé motorizaci a jestli vidím dobře, tak i příplatkový alarm tak je.. Ale za klimu už se někomu připlácet nechtělo .. Co s ní vůbec bude, půjde dál do světa? Upraveno Duben 19, 201312 r od Galvi
Duben 19, 201312 r Autor nene motorizace bude nakonec benzinova... 1,4 16V... No pujde do sveta, ale k nekomu jinemu, komu nevadi, ze tam klima neni...
Duben 20, 201312 r Ale víš že ta 1,4 16v je taková líná.....To se nedá s 1,6TDI srovnat, já bych oželel raději klimu :-) , když jsem se projel s 1,2htp, tak do 110km v hodině je to živější než moje 1,4 16v.
Duben 20, 201312 r Autor No jak se to vezme. Mel jsem moznost s tim jet a neprislo mi to. Je to hodne podobne projevu 1,6 55kw... Porovnaval ksem to ze vsech moznych i nemoznych stran i s ohledem na pripadne poruchy. Tak jaem oslovil vsechny zname prodejce/prejimaci techniky/servisaky co se jejich zkusenosti tyce a volil jsem podle jejich rad a hlavne pocitu manzelky...
Duben 20, 201312 r Tak pokud se jí v tom dobře jezdilo, tak volba je jasná. Snad vám vydrží tentokrát víc jak měsíc.
Duben 21, 201312 r Autor Téma pokračuje tady....http://forum.skodahome.cz/topic/123543-fii-14-16v/ Upraveno Duben 21, 201312 r od Crake
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.