Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No, takze jsem opet na zimnich... minimalne u roomstera. Rooma jsem prezul z duvodu, ze Sup zimaky tehdy jeste mel...

a co cert nechtel  u Supa jsem ve čtvrtek nasel ve dvou kolech hreby a tak jsem byl nucen jit na letni, neb kupovat na konci sezony nove gumy, ktere uz ted ani pomalu nejsou - to by bylo nerozumne (i kdyz z toho nemam vubec radost). No a abych zustal mobilni, tak Roomy sel opet na zimni ...

• o 2 týdny později...
Vloženo

S litosti vsem oznamuji, ze nas roomy sel dnes do sveta.

Podlehl vidine ctyrech valcu a celkove novejsimu stroji, tudiz snad behem nekolika dnu/tydnu budu schopen predstavit jiny kocar...

Znacku SKODA neopoustim - SKODA FOREVER :o)))

Vloženo

Jj byla...i kdyz musim rict, ze to byla velmi prijemna zkusennost a mita tam jinej motor tak ho nepusim...

Jinak by to mela byt FIIC, 1,6TDI, 55kw, 79000 km, ambition r.v. 2010/11

Vloženo

Nene uz je to FL.

Uplne jeste nejsem rozhodnutej, ale prijde mi to jako dobra volba. Nez pprizovat verzi 1,4tdi tak tohle uz ma novej xichtik a motor je taky nekde jinde...

Vloženo

Nene uz je to FL.

Uplne jeste nejsem rozhodnutej, ale prijde mi to jako dobra volba. Nez pprizovat verzi 1,4tdi tak tohle uz ma novej xichtik a motor je taky nekde jinde...

Vloženo

Takze nakonec je vsechno uplne jinak... Od domontaze klimatizace mne odrazovalo cim dal tim vice lidi a nakonec jsem to vzdal...

Ze servisu mi za slusny peniz dohodili auto jine uz se vsim co je potreba...

Behem vikendu se, doufam, objevi nove tema v sekci fabia....

Vloženo (editace)

Ale taková pěkná Fábka to je a ještě k tomu modrá  :wub: .. V celkem drahé motorizaci a jestli vidím dobře, tak i příplatkový alarm tak je.. Ale za klimu už se někomu připlácet nechtělo  :kol-32: ..

Co s ní vůbec bude, půjde dál do světa?

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Ale víš že ta 1,4 16v je taková líná.....To se nedá s 1,6TDI srovnat, já bych oželel raději klimu :-) , když jsem se projel s 1,2htp, tak do 110km v hodině je to živější než moje 1,4 16v.

Vloženo

No jak se to vezme. Mel jsem moznost s tim jet a neprislo mi to. Je to hodne podobne projevu 1,6 55kw... Porovnaval ksem to ze vsech moznych i nemoznych stran i s ohledem na pripadne poruchy. Tak jaem oslovil vsechny zname prodejce/prejimaci techniky/servisaky co se jejich zkusenosti tyce a volil jsem podle jejich rad a hlavne pocitu manzelky...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...