Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak, tak.. :kol-28:

• Autor

No, takze jsem opet na zimnich... minimalne u roomstera. Rooma jsem prezul z duvodu, ze Sup zimaky tehdy jeste mel...

a co cert nechtel  u Supa jsem ve čtvrtek nasel ve dvou kolech hreby a tak jsem byl nucen jit na letni, neb kupovat na konci sezony nove gumy, ktere uz ted ani pomalu nejsou - to by bylo nerozumne (i kdyz z toho nemam vubec radost). No a abych zustal mobilni, tak Roomy sel opet na zimni ...

• 2 týdny později...
  • Autor

S litosti vsem oznamuji, ze nas roomy sel dnes do sveta.

Podlehl vidine ctyrech valcu a celkove novejsimu stroji, tudiz snad behem nekolika dnu/tydnu budu schopen predstavit jiny kocar...

Znacku SKODA neopoustim - SKODA FOREVER :o)))

To byla ryhlost :D copak to bude ?

• Autor

Jj byla...i kdyz musim rict, ze to byla velmi prijemna zkusennost a mita tam jinej motor tak ho nepusim...

Jinak by to mela byt FIIC, 1,6TDI, 55kw, 79000 km, ambition r.v. 2010/11

To je ta jaks psal bez tý klimy?

• Autor

Voice: jj to je ona... Na klimatizaci uz jsou poptani borci z fora, tak uvidime...

Takze zas predfejs ? Ale motor dobry ;) hele s tou klimou me to zajma ;)

• Autor

Nene uz je to FL.

Uplne jeste nejsem rozhodnutej, ale prijde mi to jako dobra volba. Nez pprizovat verzi 1,4tdi tak tohle uz ma novej xichtik a motor je taky nekde jinde...

a hlavně can 2.0 :D;)

• Autor

Nene uz je to FL.

Uplne jeste nejsem rozhodnutej, ale prijde mi to jako dobra volba. Nez pprizovat verzi 1,4tdi tak tohle uz ma novej xichtik a motor je taky nekde jinde...

• Autor

Mala ochutnavka...

post-112-0-78928200-1365876763_thumb.jpg

post-112-0-85677700-1365876772_thumb.jpg

Upraveno od Crake

• Autor

Takze nakonec je vsechno uplne jinak... Od domontaze klimatizace mne odrazovalo cim dal tim vice lidi a nakonec jsem to vzdal...

Ze servisu mi za slusny peniz dohodili auto jine uz se vsim co je potreba...

Behem vikendu se, doufam, objevi nove tema v sekci fabia....

Tu jsou neustálé změny.....doufám že aspoň 1,6TDI zůstane.....

Ale taková pěkná Fábka to je a ještě k tomu modrá  :wub: .. V celkem drahé motorizaci a jestli vidím dobře, tak i příplatkový alarm tak je.. Ale za klimu už se někomu připlácet nechtělo  :kol-32: ..

Co s ní vůbec bude, půjde dál do světa?

Upraveno od Galvi

• Autor

nene motorizace bude nakonec benzinova... 1,4 16V...

No pujde do sveta, ale k nekomu jinemu, komu nevadi, ze tam klima neni...

Ale víš že ta 1,4 16v je taková líná.....To se nedá s 1,6TDI srovnat, já bych oželel raději klimu :-) , když jsem se projel s 1,2htp, tak do 110km v hodině je to živější než moje 1,4 16v.

• Autor

No jak se to vezme. Mel jsem moznost s tim jet a neprislo mi to. Je to hodne podobne projevu 1,6 55kw... Porovnaval ksem to ze vsech moznych i nemoznych stran i s ohledem na pripadne poruchy. Tak jaem oslovil vsechny zname prodejce/prejimaci techniky/servisaky co se jejich zkusenosti tyce a volil jsem podle jejich rad a hlavne pocitu manzelky...

Tak pokud se jí v tom dobře jezdilo, tak volba je jasná. Snad vám vydrží tentokrát víc jak měsíc.

• Autor

V to taky doufam...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.