Přejít na obsah

Kontrolky Lane Assist, ACC a iné na budíkoch O2 FL

cabko

Doporučené příspěvky

Ahojte,

mám O2 FL MR2010 a všimol som si že na budíkoch sú symboly pre Lane Assist, adaptívny tempomat a ešte také autíčko z kopca. Tieto symboly vidím keď na prístrojovku zasvieti slnko :kol-48: . Nakoľko rád experimentujem tak som si kúpil kameru pre Lane Assist z Passata, provizórne umiestnil pod spätné zrkadlo, nakódoval a dokonca aj funguje :kol-48: , pekne ma drží v jazdnom pruhu. Túto funkciu môžem zapnúť/vypnúť cez Maxidot, po nakódovaní kamery sa mi zobrazila položka v menu "Assistant". Jediná vec ktorá ma trápi, že sa mi na budíkoch nerozsvieti kontrola "Lane Assist". Pozeral som sa do meraných hodnôt prístrojovky, v kanáli 169 je stav Lane Assist a je N/A, čiže predpokladám že problém bude v jednotke Gateway ktorá zrejme neprenáša toto info... Nemáte náhodou niekto požičať Gateway s číslom 7N0 907 530 D alebo 3C0 907 530 G aby som si to mohol vyskúšať?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jojo koukal jsem na to taky, i u pola jsem měl různý kontrolky ktery tam nešli udělat :-D  fakt ot funguje? btw myslím že tam je i parkování automaticky jako má např superb.

jinak ten adaptivní tempomat asi nepujde vykoumat :)

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

ano, ten Lane Assist funguje perfektne dokonca mám taký pocit že sa postupne sám kalibruje lebo funguje čoraz lepšie. Automatické parkovanie mám v pláne dorobiť tiež, čakám na balík s potrebnými komponentami :rolleyes:  dúfam že to rozchodím, asi budem potrebovať ten nový gateway aj k nemu

Editováno: , autor: cabko
Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...