cabko Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Ahojte, mám O2 FL MR2010 a všimol som si že na budíkoch sú symboly pre Lane Assist, adaptívny tempomat a ešte také autíčko z kopca. Tieto symboly vidím keď na prístrojovku zasvieti slnko . Nakoľko rád experimentujem tak som si kúpil kameru pre Lane Assist z Passata, provizórne umiestnil pod spätné zrkadlo, nakódoval a dokonca aj funguje , pekne ma drží v jazdnom pruhu. Túto funkciu môžem zapnúť/vypnúť cez Maxidot, po nakódovaní kamery sa mi zobrazila položka v menu "Assistant". Jediná vec ktorá ma trápi, že sa mi na budíkoch nerozsvieti kontrola "Lane Assist". Pozeral som sa do meraných hodnôt prístrojovky, v kanáli 169 je stav Lane Assist a je N/A, čiže predpokladám že problém bude v jednotke Gateway ktorá zrejme neprenáša toto info... Nemáte náhodou niekto požičať Gateway s číslom 7N0 907 530 D alebo 3C0 907 530 G aby som si to mohol vyskúšať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 (editace) jojo koukal jsem na to taky, i u pola jsem měl různý kontrolky ktery tam nešli udělat :-D fakt ot funguje? btw myslím že tam je i parkování automaticky jako má např superb. jinak ten adaptivní tempomat asi nepujde vykoumat Editováno: 11. Březen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabko Vloženo 12. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 (editace) ano, ten Lane Assist funguje perfektne dokonca mám taký pocit že sa postupne sám kalibruje lebo funguje čoraz lepšie. Automatické parkovanie mám v pláne dorobiť tiež, čakám na balík s potrebnými komponentami dúfam že to rozchodím, asi budem potrebovať ten nový gateway aj k nemu Editováno: 12. Březen 2013, autor: cabko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Prosim o cislo te kamery dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.