efendyKE Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Zdravím,vyměňoval jsem dneska žárovku mlhovky a našel jsem tam tento kabel, který nebyl nikde zapojen.Je na straně řidiče, hned za mlhovkou. Co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 není to náhodou čidlo teploty? Mělo by tam bejt takový "očko" do který ho ho dáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 To je čidlo vonkajšej teploty a ma tam byt pod skrutkou uchytenia hmlovky držiak /taky pliesok z 2 dierami/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 nejako takto,i keď foto je z Fábie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efendyKE Vloženo 11. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 díky,nevěděl jsem odkud to bylo vytaženozítra se na to podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Teoreticky by tam mela byt takova echt dira primo v narazniku za mrizkou do ktere to navacknes , urcite pomuze kouknout se na ten plast co se pak nacvakava na naraznik a podle nej se smerovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.