Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pokaždé když nastartuju tak na maxidotu mi BT hleda telefon. Ale ja ho nechci připojovat.Musim pokažde mačkat zpet abych byl v zakladni nabidce maxidotu. Da se to nejak vypnout?

Myslim, ze kdyz nebude mit zadny BT pristroj v dosahu nemel by te otravovat s parovanim/hledanim.

Zkus zmenit BT na telefonu na skryty.

Změnou BT na telefonu na skrytý se bude stejně párovat. Mám skrytý nastavený standartně a nastavuješ to na telefonu a ne na HF v autě, tudíž logicky se snaží hledat. Nevím, zda by nepomohlo HF v autě vypnout a jak dlouho bude vypnutý. Osobně tedy mám telefon u sebe pořád a jsem rád, že přijdu do auta a hned ho hledá. Nejradši mám, když napíše, že ho nenašel a vím, že jsem ho nechal doma ještě před barákem než odjedu.   :kol-44:

Upraveno od waikiki

toto byla chyba v softwaru u některých hf jednotek

Souhlasim, ja mam GSMIII a nic takoveho mi to nedela, kdyz mam telefon doma nebo vypnuty, tak nic takoveho nepostrehnu. 
Kdyz ho mam zapnuty (vcetne BT), tak se pripoji hned, jen se to oznami a pokracujeme... 

Když je telefon v doasahu, taky mi to napíše a pak je zpět původní zobrazení. Pokud se mu ale nepodaří najít telefon, ohlásí to, že se nemohl spárovat. Mám GSM III,  s internetem a  s GSM II, je to jedna z posledních tuším.

• Autor

telefon nemam ani u sebe a stejne to po nastartovani porad hleda, musim to šipkou zpět zrusit a už me stve to delat pokaždý

je to chyba některých jednotek..

• Autor

no a jak se to řeší??

• 1 rok později...

Mám stejný problém.vyřešeno ?

Edit...pomohla vyměna jednotky telefonu za novější.

Upraveno od Mara Vlk

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.