Publikováno Březen 12, 201312 r Pokaždé když nastartuju tak na maxidotu mi BT hleda telefon. Ale ja ho nechci připojovat.Musim pokažde mačkat zpet abych byl v zakladni nabidce maxidotu. Da se to nejak vypnout?
Březen 16, 201312 r Myslim, ze kdyz nebude mit zadny BT pristroj v dosahu nemel by te otravovat s parovanim/hledanim. Zkus zmenit BT na telefonu na skryty.
Březen 17, 201312 r Změnou BT na telefonu na skrytý se bude stejně párovat. Mám skrytý nastavený standartně a nastavuješ to na telefonu a ne na HF v autě, tudíž logicky se snaží hledat. Nevím, zda by nepomohlo HF v autě vypnout a jak dlouho bude vypnutý. Osobně tedy mám telefon u sebe pořád a jsem rád, že přijdu do auta a hned ho hledá. Nejradši mám, když napíše, že ho nenašel a vím, že jsem ho nechal doma ještě před barákem než odjedu. Upraveno Březen 17, 201312 r od waikiki
Březen 18, 201312 r Souhlasim, ja mam GSMIII a nic takoveho mi to nedela, kdyz mam telefon doma nebo vypnuty, tak nic takoveho nepostrehnu. Kdyz ho mam zapnuty (vcetne BT), tak se pripoji hned, jen se to oznami a pokracujeme...
Březen 18, 201312 r Když je telefon v doasahu, taky mi to napíše a pak je zpět původní zobrazení. Pokud se mu ale nepodaří najít telefon, ohlásí to, že se nemohl spárovat. Mám GSM III, s internetem a s GSM II, je to jedna z posledních tuším.
Březen 18, 201312 r Autor telefon nemam ani u sebe a stejne to po nastartovani porad hleda, musim to šipkou zpět zrusit a už me stve to delat pokaždý
Prosinec 23, 201410 r Mám stejný problém.vyřešeno ? Edit...pomohla vyměna jednotky telefonu za novější. Upraveno Únor 8, 201510 r od Mara Vlk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.