lada Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Pokaždé když nastartuju tak na maxidotu mi BT hleda telefon. Ale ja ho nechci připojovat.Musim pokažde mačkat zpet abych byl v zakladni nabidce maxidotu. Da se to nejak vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iziah Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Myslim, ze kdyz nebude mit zadny BT pristroj v dosahu nemel by te otravovat s parovanim/hledanim. Zkus zmenit BT na telefonu na skryty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) Změnou BT na telefonu na skrytý se bude stejně párovat. Mám skrytý nastavený standartně a nastavuješ to na telefonu a ne na HF v autě, tudíž logicky se snaží hledat. Nevím, zda by nepomohlo HF v autě vypnout a jak dlouho bude vypnutý. Osobně tedy mám telefon u sebe pořád a jsem rád, že přijdu do auta a hned ho hledá. Nejradši mám, když napíše, že ho nenašel a vím, že jsem ho nechal doma ještě před barákem než odjedu. Editováno: 17. Březen 2013, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 toto byla chyba v softwaru u některých hf jednotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss-ivoss Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Souhlasim, ja mam GSMIII a nic takoveho mi to nedela, kdyz mam telefon doma nebo vypnuty, tak nic takoveho nepostrehnu. Kdyz ho mam zapnuty (vcetne BT), tak se pripoji hned, jen se to oznami a pokracujeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Když je telefon v doasahu, taky mi to napíše a pak je zpět původní zobrazení. Pokud se mu ale nepodaří najít telefon, ohlásí to, že se nemohl spárovat. Mám GSM III, s internetem a s GSM II, je to jedna z posledních tuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 18. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 telefon nemam ani u sebe a stejne to po nastartovani porad hleda, musim to šipkou zpět zrusit a už me stve to delat pokaždý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 je to chyba některých jednotek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 18. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 no a jak se to řeší?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) Mám stejný problém.vyřešeno ? Edit...pomohla vyměna jednotky telefonu za novější. Editováno: 8. Únor 2015, autor: Mara Vlk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.