Peter Rybar Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Zdravím. Pri cúvaní a následnom zabrzdení mi niečo ako keby praskne alebo buchne. V zime to nerobilo a teraz ako sa oteplilo to zase začalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jano68855 Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Mne to robí tiež a neviem prísť na to čo to je nevie niekto poradiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek.mika Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Čus dělá mi to taky a nedávno když sem se pustil do brzd tak sem zjistil proč. Třmen na pravé straně má totiž v těch plovoucích čepech vůli. Takže když zacouvám a zabrzdím tak poviskočí na druhou stranu. Nejspíš to budete mít to stejný. A nebo homokineťák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
violator Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Zdar, dělá mi to na autě od novoty. Jde to od brzdových třmenů. Stačí couvnout a více zabzdit a praskne to. Předpokládám, že na čepech třmenů bude malá vůle a to způsobuje ono prasknutí při couvání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 ja měl něco podbneho a po dukladne kontrole na zvedaku ,,,, byly praskle pružiny a to obě,, a přitom to nebylo vydět , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.