Peter Rybar Vloženo 16. Březen 2013 Vloženo 16. Březen 2013 Zdravím. Pri cúvaní a následnom zabrzdení mi niečo ako keby praskne alebo buchne. V zime to nerobilo a teraz ako sa oteplilo to zase začalo. Citovat
Jano68855 Vloženo 13. Květen 2013 Vloženo 13. Květen 2013 Mne to robí tiež a neviem prísť na to čo to je nevie niekto poradiť. Citovat
mirek.mika Vloženo 15. Květen 2013 Vloženo 15. Květen 2013 Čus dělá mi to taky a nedávno když sem se pustil do brzd tak sem zjistil proč. Třmen na pravé straně má totiž v těch plovoucích čepech vůli. Takže když zacouvám a zabrzdím tak poviskočí na druhou stranu. Nejspíš to budete mít to stejný. A nebo homokineťák. Citovat
violator Vloženo 16. Květen 2013 Vloženo 16. Květen 2013 Zdar, dělá mi to na autě od novoty. Jde to od brzdových třmenů. Stačí couvnout a více zabzdit a praskne to. Předpokládám, že na čepech třmenů bude malá vůle a to způsobuje ono prasknutí při couvání. Citovat
MILAN6 Vloženo 4. Červen 2013 Vloženo 4. Červen 2013 ja měl něco podbneho a po dukladne kontrole na zvedaku ,,,, byly praskle pružiny a to obě,, a přitom to nebylo vydět , Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.