pepo0007 Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Dobry den, mam superba 2004 rocnik prednedavnom mi menili cievky na dvoch svieckach. Pred tyzdnom som si vsimol, ze pri zaradenej rychlosti mi divne hrkoce motor, moze to s tym mat nieco spolocne alebo neviete, kde moze byt problem? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 z tohoto popisu to bude ťažké identifikovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepo0007 Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 hm pokusim sa to popisat lepsie. Zistil som, ze to robi aj na neutraly, ked pridam plyn. Jedna sa o pravidelne klepotanie akoby valcov, taky rusivy zvuk a postupne sa to z intenzivnuje, kedysi to robilo len raz za cas. Na vykon motora to nema vplyv. Neviem ako by som to lepsie popisal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 no možno sa ozvú chalani Superbáci čo majú tento motor,alebo podobnú skúsenosť.... čo tak nahrať ten zvuk a potom ho sem vložiť?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Hm, takže máš motor 1,8T, že? To může být cokoli, docela blbě se to takto identifikuje. Jesli je to kovový zvuk, je to blbě. Ono bude lepší třeba nejdřív auto napojit na VAGínu, jestli to něco nahlásí, nebo to pak třeba nahrát, udělat video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepo0007 Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Hm ok urobim video a poslem. Zatim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzikP Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Ahoj, nekde jsem to tu popisoval. Nakoupil jsem Castrol SLX za 200kc/litr, tezko rict co to bylo, zrejme nejaka polska nahrazka a dusledkem toho bylo to ze ty usady z nej zanesly odvzdusneni klikovky a odpousteci ventil za turbem a jeste jeden ventilek, to uz si nepamatuju ktery. Na VAGU to psalo zavady na zapalovacich civkach a vstrikach a neco o rozdilnem tlaku. Tak jestli si nahodou nedopadl podobne. U me se to projevovalo neklidnym chodem, motor pomalu padal z otacek a na volnobeh mel 1,2litru na hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 (editace) hele, měl jsem něco dost podobného.... teďka jsem přijel ze servisu, dotáhni na max svíčky.... u mě to ,,zatím´´ pomohlo.... :-) EDIT: Tak se asi zase (po 100km) odkroutila... Dneska jsem postrehnul zase slabé trepani motoru.... Takže kde udělali soudruzi v autorizovanem servise chybu.... Pomalu se smiruji s tim ze WV koncern = DAS PROBLEM Editováno: 5. Červen 2015, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.