Publikováno Březen 16, 201312 r Čágo chlapy, chtěl bych na svojí OII koupit 19ky a i sportovní podvozek ale vubec nevím presný rozměr aby mi to pasovalo a nikde nedřelo hlavně a když tam budu mít 19ky o kolik jí mužu posadit popřípadě co je lepší koupit dříve jestli kola nebo podvozek....? Byl bych rad kdyby jste mi sem i hodili foto pro inspiraci... jaké ET, jakou šíři atd.... nemám s tím u OII zkušenost. předem děkuji
Březen 17, 201312 r Mám teď nové 8.5J x 18 ET45 + 225/45 R18 gumu, zatím na seriovém podvozku a menší ET už by byl asi problém, vzadu je to trošku víc utopené než vepředu, vepředu je to tak akorát s blatníkem. Během měsíce plánuji pružiny od Eibach -2cm, doufám, že to nebude nikde drhnout při propružení. Jinak to nikde nedře. Upraveno Březen 17, 201312 r od aXerrr
Březen 19, 201312 r Autor Mohu te poprosit o foto z boku abych videl jak vypadaji 18 na O..? Take jsem o nich uvazoval ale přislo mi ze na O budou malé...Takže jak říkaš tady s tím ET při zatačení je to fajn nic nedře ?
Březen 20, 201312 r Tady to máš, zatím na standard RS podvozku. 19 by asi byli pěkný, ale na naše cesty to je blbost na denní ježdění. Jo, s ET45 a ráfkem 8.5 nic nedře. Upraveno Březen 20, 201312 r od aXerrr
Březen 24, 201312 r To vyzkoušeno ještě nemám, ale koukal sem na oktu jednoho zdejšího člena, má sice předface, ale to bude stejné, a má taky Eibachy a stejné kola a má dokonce vzadu ještě 2cm podložky;) Jinak dle toho jak to vypadá, by to nemělo dřít, je tam dost místa ještě k podběhu Upraveno Březen 24, 201312 r od aXerrr
Duben 3, 201312 r Mám teď nové 8.5J x 18 ET45 + 225/45 R18 gumu, zatím na seriovém podvozku a menší ET už by byl asi problém, vzadu je to trošku víc utopené než vepředu, vepředu je to tak akorát s blatníkem. Během měsíce plánuji pružiny od Eibach -2cm, doufám, že to nebude nikde drhnout při propružení. Jinak to nikde nedře. DSC00195.JPG Pneu tam mas 225/40 R18, nie?
Červen 24, 201312 r Čágo chlapy, chtěl bych na svojí OII koupit 19ky a i sportovní podvozek ale vubec nevím presný rozměr aby mi to pasovalo a nikde nedřelo hlavně a když tam budu mít 19ky o kolik jí mužu posadit popřípadě co je lepší koupit dříve jestli kola nebo podvozek....? Byl bych rad kdyby jste mi sem i hodili foto pro inspiraci... jaké ET, jakou šíři atd.... nemám s tím u OII zkušenost. předem děkuji Kup si nejdřív podvozek a kola zkus. Nicméně když dodržíš ET a rozměr gumy tak by nic dřít nemělo.
Srpen 7, 201312 r Mám také tyhle kola jen ET35 vzadu podložky 1.5cm a pohoda neskrtam jo a snizeni je o-3cm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.