scout2 Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 zdravím a prosím o radu u Scouta mi po nastartování nepřetržitě stejným tónem vychází zvuk někde v místě pod prahem u pravého zadního kola, zvenku je to docela dost slyšet jako takové bzučení, poradí mi prosím někdo co by to mohlo být diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 (editace) Dle popisu by to mohlo být palivové čerpadlo Editováno: 20. Březen 2013, autor: tomcat007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Nebo taky možná čerpadlo HALDEXu, když je to ten Scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scout2 Vloženo 20. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 taky mě napadlo to samé, ale netuším jestli ten zvuk je normální nebo se mám znervózňovat, někde jsem četl, že se podobná věc vyskytuje při špatném palivovém filtru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 tak pokud to dělá permanentně po nastartování, tak to natoč, přiklekni a zaposlouchej se - pal. filtr je hned vedle nádrže na pravé straně - pokud to bude ono...tak vyměnit filtr ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.