viktorjanos Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 (editace) Zdravim pani, uz dlhsiu dobu lamentujem nad tym ako spojazdnit v aute telefón. Auto som kúpil s držiakom na telefón pripevneným na pravej strane od rádia (v bezovej farbe interieru). Vyzera, ze tefon tam vazne niekto pouzival...v stropnici je mikrofón a v tom držiaku na pravej strane je osadený konektor. V prílohe je foto konektora......k čomu je to je konektor? Nik mi nikde nevedel povedat čo mám k tomu kúpit a aký telefón s tým funguje. Už som to riešil na viacerých fórach. Snáď sa nájde duša, ktorá bude vedieť čo s tým. Ďakujem konektor je ten istý ako tu: http://www.ebay.de/itm/Skoda-Octavia-Fabia-Interfacebox-Telefoneinbau-Cullmann-4B0862335B-68-/130794631210 ešte musím pozret či je niekde v aute aj ten interface, alebo to ide priamo do rádia. Editováno: 24. Březen 2013, autor: viktorjanos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 (editace) Měl jsem taky držák v autě, ale měl jsem k tomu ještě nástavec na telefon. Všude mi tvrdili, že se sady na pevno do aut už nedělaj, ale v německu to používaj hodně. Myslim si, že by jsi k tomu ještě něco potřeboval, aby jsi tam ten ten připojil. Většinou aspon v autech co jsem měl, jsem viděl sady na telefony Nokia. Editováno: 24. Březen 2013, autor: djjuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorjanos Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 ano ano uz som nasiel cullmann adapter na telefon na ebay.de ....v nemecku je ich na mraky. u nas po menej. presne taky drziak mam aj ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Já to nevyuživám, takže jsem tu koncovku někam hodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.