Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim pani,

uz dlhsiu dobu lamentujem nad tym ako spojazdnit v aute telefón. Auto som kúpil s držiakom na telefón pripevneným na pravej strane od rádia (v bezovej farbe interieru). Vyzera, ze tefon tam vazne niekto pouzival...v stropnici je mikrofón a v tom držiaku na pravej strane je osadený konektor.

V prílohe je foto konektora......k čomu je to je konektor? Nik mi nikde nevedel povedat čo mám k tomu kúpit a aký telefón s tým funguje. Už som to riešil na viacerých fórach. Snáď sa nájde duša, ktorá bude vedieť čo s tým. Ďakujem ;)

konektor je ten istý ako tu:

http://www.ebay.de/itm/Skoda-Octavia-Fabia-Interfacebox-Telefoneinbau-Cullmann-4B0862335B-68-/130794631210

ešte musím pozret či je niekde v aute aj ten interface, alebo to ide priamo do rádia.

post-49919-0-41348400-1364149630_thumb.j

Upraveno od viktorjanos

Měl jsem taky držák v autě, ale měl jsem k tomu ještě nástavec na telefon. Všude mi tvrdili, že se sady na pevno do aut už nedělaj, ale v německu to používaj hodně.

Myslim si, že by jsi k tomu ještě něco potřeboval, aby jsi tam ten ten připojil. Většinou aspon v autech co jsem měl, jsem viděl sady na telefony Nokia.

Interier

Upraveno od djjuju

• Autor

ano ano uz som nasiel cullmann adapter na telefon na ebay.de ;) ....v nemecku je ich na mraky. u nas po menej. presne taky drziak mam aj ja.

Já to nevyuživám, takže jsem tu koncovku někam hodil... :kol-31:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.