jimmy3 Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Zdravim, mám dotaz, chci vyndat topení protože mi na straně u řidiče někudy z vrchu teče a potřebuju zjistit odkud přesně, jestli od vstupu topení a nebo čelním sklem a zajímá mě jestli musim sundat palubovku a nebo stačí vyndat kaslík, tady na foru sem našel navod jenom na vyndání ventilátoru ale to mi je k ničemu, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Ak mysliš radiator ten sa vymeniť da ale kuknuť nie neda sa to vidieť. sa straca voda alebo mysliš že ti tade zateka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 27. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 nevim jakej radiátor myslíš, potřebuju se prostě dostat na motorovou stěnu ale překáží mi ventilátor+ ten obal nebo co to je, vim že ventilátor jde vyndat bez demontáže palubovky ale já potřebuju zdemontovat i ten zbytek až na holou stěnu a bojim se abych nemusel sundat i palubovku kvůli špatnýmu přístupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Radiator bude topení a ten ked chceš pozreť tak musi palubovka dolu. Ked meniť da sa velmi zložite vymeniť bey demontaže palubovky. Radšej natlakuj chl. sustavu že kde maš unik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 27. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 (editace) asi sem to špatně napsal tak se omlouvám, neteče mi voda z topení ale od někud z venku do auta (např. když prší) tak potřebuju sundat ventilátor a ten obal aby bylo vidět odkud tam teče, jestli přes čelní sklo nebo kolem vstupu vzduchu do ventilátoru atd. //ten ventilátor potřebuju vyndat abych mohl odkrejt tu bílou izolaci na motorový stěne a podívat se pod ní kde se tam ta voda bere Editováno: 27. Březen 2013, autor: jimmy3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 AHA tak musi isť vom cela palubovka ale pozrel si už odtok pod mriežkami pod stieračmi či nie iba to maš plne listim zo stromu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 27. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 odtokový kanálky sou čistý, ten kryt rámu sem měl vyndanej, tak to je blbý že musí jít pryč palubovka, před chvílí sem totiž vyndal ventilátor takže zbytečná práce, na sundání palubovky si netroufnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Ked ten tunel maš čisty kde motor stierača tak by som skôr mysle či nepušta čelne sklo. bolo menene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 27. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 čelní sklo měněný bylo, auto bylo bouraný, myslíš že to je špatně napelený? kolik může stát přelepení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Stači ked špatne nanašal vrstvu lepidla a časom to zvykne pušťať ale malokedy sa to stava. Cena je pohybliva kto ako. Ale prace je to viac ako bežna vymena lebo sa musi perfektne odstraniť stare lepidlo na skle. Ked maš poistku tak prakom do skla a tak vymena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.