Lube Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) Prosím o radu. Když si v autě zapojím radio zn. SENCOR,dřív tam byla original navigace Dix, tak když pak chci zamknout centrálem auto, tak mi to prostě nejde.To samé i odemknout. Prostě na dálku zamykání nefunguje.A když to rádio vypojím, tak to zase funguje tak jak má. Nevíte čím to může být? Editováno: 19. Květen 2008, autor: Lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Puvodni navigace byla urcite napojena na K-line kvuli diagnostice a myslim, ze taky na CAN - pomoci toho komunikuji ridici jednotky. Oba dva draty si zrejme nechal na puvodnich pozicich, kde ale Sencor urcite nema zadnou komunikaci a pousti do toho nesmyslny signaly. Proto bych doporucil odpojit vsechny nepotrebny kabliky z ISO, minimalne to bude K-line, Can, Gala (rychlost) a v tom napajecim nech teda jenom staly plus, spinany plus, minus, osvetleni a napajeni anteny. Zbytek vyhod a zaizoluj ;-) Editováno: 7. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 (editace) Jojo díky,ještě jsem se chtěl zeptat jakou má barvu ten napájecí kabel antény?? Editováno: 7. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavmall Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Koupil jsem si do OI, Tour,1,9TDI rádio Watson 8060MUB v Makru. Když zapnu a vypnu klíček vozu, paměť mi drží. Napájení mám 100% správně - změřené V metrem. Když zapojím autorádio, tak mi paměť drží pouze do nastartování vozu. Jakmile nastartuji, tak se mi paměť autorádia vymaže. Pokud startuji při vypnutém rádiu, paměť drží. Už nevím, co bych měl zkusit. díky za radu Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Kam presne si napojil vodič.ktorý má byt na permanentnom kladnom póle???? Možno si sa pripojil na bod,ktorý je pri štarte bez napetia..(X-kontakt). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavmall Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 (editace) Zapojení je dle příručky k rádiu. Pokud by drát pernanentního napětí byl špatně zapojený, tak by se rádio vynulovalo při vytažení klíčku ze zapalování. Zapojeno na kolíku A4. Editováno: 17. Říjen 2010, autor: pavmall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROM Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Nemáš nafťáka? Viděl bych problém v tom že ti při startování značně poklesne napětí a vymaže se paměť v rádiu. Nemáš starý accu? Nebo slabý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
server3 Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 (editace) modrý a vola sa power antena (ak je oznaceny) Editováno: 7. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Skontroluj aj zapojenie trvalého a spínaného napájania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 (editace) SERVER3: NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY!! ODPOVEDAS NA 3 ROKY STARU TEMU!! EDIT: Skontroluj aj zapojenie trvalého a spínaného napájania. 3 ROKY STARA TEMA. Ano správně. Poslední příspěvky se necitují, ale taky se svoje vlastní editují a nepíší se v krátké době dva po sobě. Editováno: 7. leden 2011, autor: Wojnar Sloučeny dva v krátké době po sobě napsané příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Dobrý den,dnes jsem na své O1 měnil rádio (původní Sympony) a potřeboval bych poradit se zapojením.K zapojení sem použil redukci,která byla přiložena k rádiu,ale zůstal mi volný jeden konektor ( viz příloha ).Co s ním?Rádio (CD,usb) fungují,jen při ladění rozhlasových stanic to nic nenajde.Při manuálním pouze jednu.Souvisí to nějak s tím volným konektorem nebo bude nutné vyměnit anténu? Jinak všech 8 repro hraje a centrál také funguje.Dále mi při zapojování vypadl jeden kabel (viz příloha) z regulátoru vyhřívaní sedaček.K čemu slouží?Bude nutné ho zapojit zpět?Zatím jsem ho nechal odpojený. Předem díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 (editace) Bude nutné dokoupit fantomové napájení pro anténu (cca 150,- Kč). Ten miniISO (modrý-zelený-žlutý) nikam nezapojíš, pokud není na rádiu samec. Další co bude následovat bude přehození napájení a S-kontaktu. Prohození ISO pinu 4 a 7 mezi sebou. To poznáš tak, že ti nebude "držet" nastavení rádia - stanice, ... Volný kabel bych hledal kam jej vrátit, nebo minimálně zaizolovat. Editováno: 27. Březen 2013, autor: Lonanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Děkuji za radu. Jinak prohození těch dvou ISO pinů jsem měl již z "výroby" . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzshmp Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Zdravim a mam dotaz.V Octavce mam radio Beng.Toto radio uz ,,dohasina,,.Na zadni strane tohoto radia jsou dve svorkovnice s piny.Kdyz koupim opet stejnou znacku a typ,bude stacit jen vymenit,zapojit a bude hrat.Uvazuji vsak o jine znacce.A muj dotaz:maji vsechny autoradia stejne vstupy a vystupy?Tzn.vymenit,zapojit a hraje?Nebo budu muset udelat nejake zmeny?Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 (editace) Tipujem že tam máš ISO konektor: Všetky piny sú zapojené rovnako, akurát niekedy treba prehodiť svorku +30(Stálych 12V) so svorkou +15(po zapnutí klúčika sa objaví 12V). zistíš to tak, že rádio si nebude pamatať uložené stanice a nastavenia. prehodenie pinov je jednoduché. Taktiež nemusí pasovať anténa, čo sa dá riešiť redukciou. Editováno: 24. leden 2014, autor: lusl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzshmp Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 jo,jo...neco takoveto tam mam.Zkusim a uvidim.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.