Ondrero Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 http://www.novinky.cz/krimi/297376-jak-zabranit-zlodejum-vyuzit-fintu-s-dalkovym-zamykanim-auta-jedine-obezretnosti.html Takže chlapi kontrolovat zamknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Něco na tom je a bude to asi fungovat, když to takhle názorně ukázali (pokud ovšem někdo nestál v pozadí s opravdovou rušičkou). Jelikož VŽDY poslouchám cvaknutí zámků, popř. koukám na blinkry během zamknutí, tak mně se to netýká A tak je to se vším. Technika, všeobecně, je dobrá věc, pomáhá, ulehčuje život, ale vše s rozumem a podle hesla "Důvěřuj, ale prověřuj!". A NE, za kliku po zamknutí neberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 No mě zámky hlasitě cvakaj takže 100% vím, že se mi auto zamknulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Přesně tak já taky slyším že zamknu dost to cvakne ale stejnak ještě zkusím kufr, jak píše Wojnar důvěřuj, ale prověřuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 My co zamykáme klíčem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Už 3. téma na tu samou věc. Ach jo. Někdo asik dneska četl novinky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Hmm ať koukám jak koukám tak v hospodě u Octavie to není. A neprojíždím témata u Fábií,Superbů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Hm, tak jinak. To je dnes počasí co? Nezasněží a nezasněží V Hospodě to je jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Tady to je pohoda, u nás už čorkaři ukradli i sníh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 a priniesli ho k nám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 No vidíš to a pak kde končí ukradený český sníh a Octavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.