Jencik Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Akurat som zistil ze mi nesvietia svetla vzadu iba obrysove T10ky mal som nakodovanu ameriku nesvietili ameriku som deaktivoval aj tak nesvietia? viete mi poradit ako to nahodim? posielam aj foto codu aky mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 ve špatný sekci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Presunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jencik Vloženo 31. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 A riesenie problemu pozna niekto???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Tak tam dej puvodní kod,než jsi se do toho vrtal. Jestli ho nevíš tak veškeré změny se ukládají do složky debug tam kde je nainstalovaný vag-com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jencik Vloženo 31. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 povodny kod mam ulozeny ale zda sa mi ze to nesvieti ani tak lebo ked mam vypnutu ameriku aj scandinaviu svietenie je v povodnom stave tak pri zapnuti ovladaca do polohy 2 nesvietia svetla vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jencik Vloženo 31. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 povodny kod mam ulozeny ale zda sa mi ze to nesvieti ani tak lebo ked mam vypnutu ameriku aj scandinaviu svietenie je v povodnom stave tak pri zapnuti ovladaca do polohy 2 nesvietia svetla vzadu svetla vzadu nesvietia pri ziadnom nastaveni existuje nejaka moznost ze sa to vypina to svietenia vzadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.