Marty83 Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Ahoj nevite nekdo kde nejlepe v Brne a v okoli nechat repasovat plynove vzpery kufru? jediny koho jsem nasel je p.Gorcak nekde u Ostravy .. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Myslis ze ma cenu je repasovat, kdyz sada vychazi na 500 - 700 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty83 Vloženo 31. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 no repas,aby tam bylo vic Newtonu na zvednuti vika liftbacku vis? proto chci resit repas a ten jsem zatim nasel jen ten p.Gurcak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Aha, takze spis modifikace nez repas :-) V tom pripade se omlouvam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty83 Vloženo 31. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 tak tak omlouvat se nemusis,muzes hodit tip na nekoho z Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 to je rakovej problém to poslat do Ostravy? za 4dny to máš zpátky, myslím, že 150,- tála jedna vzpěra+doprava a myslím, že podobných živnostníků moc nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty83 Vloženo 31. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 hele,tak jasne ze to neni takovej problem,ale tak proc to delat slozite ,kdyz by to mohlo jit lehce..proto jsem tady zalozil toto tema Brno a okoli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 ...teď je ještě otázka co je to jednoduché a co to složité :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 NO NEŽ TADY NĚKOHO SEŽENEŠ, TAK GORČÁK BY JE 3X ZREPASOVAL TO JE JAKO SE DRBAT LEVOU NOHOU ZA PRVÝM UCHEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.