The_DoctoR Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Nikde jsem nenašel téma ohledně výbav u Fábie II. Možná, že byse to sem hodilo. Rozdíly mezi výbavami, atd.. Konkrétně mě zajímá rozdíl mezi výbavou Active a Ambiente. Má výbava ambiente kontrolu tlaku v pneu? Nebo to má jen Elegance? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Co takhle se podívat do ceníku? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 1. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Pro někoho to není tak jednoduchý .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Ale no tak,co třeba tady? http://www.skoda-auto.cz/sitecollectiondocuments/skoda-auto/ke-stazeni/fabia-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 A co neni tak se da dodelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 1. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Tak to jsem našel, ale jde mi o třeba konkrétně mou výbavu, jak poznám jestli mám: Vyhřívané trysky ostřikovačů čelního skla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 to nemá žádná výbava v základu, tos kupoval nové to auto nebo ojeté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 1. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Ojeté, ze Škoda plus, najeto cca. 2500tkm, tak jsem výbavu sám nevolil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Tak to jsem našel, ale jde mi o třeba konkrétně mou výbavu, jak poznám jestli mám: Vyhřívané trysky ostřikovačů čelního skla? Doktore, ale tos měl napsat hned! V servisné knížce, nebo v kufru pod koberečkem u rezervy, máš nalepený štítek s kódy výbavy. Tyto kódy stačí vložit sem: http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 1. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Díky chlapy .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Využiji toto téma, protože se tady řeší štítek s výbavou... Mám problém a to, že se mi podařilo tak trochu úplně zneškodnit štítek s vinkem a výbavou co se lepí do servisky nebo do kufru, je možné někde nechat udělat nový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Zajel bych se zeptat do škodovky, nikdo jiný to stejně oficiálně nevyrobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Díky, no byl jsem se ptát u nás v autorizovaném servise a tam nejdřív vůbec nechápali, jaký štítek potřebuji, když jsem jim ho ukázal, tak pak nechápali proč ho chci a pak mě řekli, že to nemá vliv na funkci... Takže asi tak o servisech... Ještě teda zkusím mejla přímo do škodovky a uvidím.. Kdyby ještě někdo něco věděl, tak dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.