jozzi Vloženo 30. Listopad 2014 Vloženo 30. Listopad 2014 Vony maj pojistky cisla ? Kurnik ja se sugeruju obrazkem ... Jeste jedna moznost , koukni se zda neni zlomeny kabel v tom husim krku co jde do dveri Citovat
Sakal77 Vloženo 31. Prosinec 2014 Autor Vloženo 31. Prosinec 2014 Tak kabely už byly ok, problém byl v zámku 5. dveří, který nakonec nešel ani zavřít, takže jsem pár dnů jezdil s otevřeným kufrem. Bohužel v nejnevhodnější době mezi svátky. Zámek objednán u autorizovaného servisu, vyměněn svépomocí (neměli teď před novým rokem čas mi to vyměnit). [emoji4] Citovat
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Vloženo 31. Prosinec 2014 Ho tak to bych nepodnikl bych to alespon nejak privazal. Jsem si tak vzpomnel ze jak jsem mel felinu tak se mi polamalo stresni okno a nahradni dily uz nesli sehnat a to bylo origo skoda. Jsem to privazal provazem k sedadlu abych mel alespon klid. Citovat
Sakal77 Vloženo 31. Prosinec 2014 Autor Vloženo 31. Prosinec 2014 Tak to víš, že jsem to zevnitř chytil gumicukem Citovat
Sakal77 Vloženo 2. Únor 2016 Autor Vloženo 2. Únor 2016 Tak dnes velká garančka šedesátitisícová + STK a emise. Měněny mj. i svíčky. Foto původních, po 52 tis.: Citovat
Richiis Vloženo 9. Březen 2017 Vloženo 9. Březen 2017 Ty svíčky bych příště měnil dřív. Prospěješ tak hlavně cívkám které u HTP dost odcházejí. 30 tisíc km doporučená výměna svíček. Citovat
Sakal77 Vloženo 5. Červen 2019 Autor Vloženo 5. Červen 2019 Malý update. Roomster nám i nadále spolehlivě slouží, už má najeto přes 100 000 km. Vyměněn výfuk (původní prorezivěl), vlnovec. Znovu začala zlobit elektrika v průchodce do pátých dveří, takže nakonec vyměněn celý kabelový svazek. V autě se kromě dětí vozily už i kozy :) Auto stále dokazuje, že jeho poměr cena/výkon je pro nás bezkonkurenční. 2 Citovat
Sakal77 Vloženo 4. Září 2019 Autor Vloženo 4. Září 2019 Po cca měsíci, kdy páté dveře stále nějak blbly, až nakonec ani nešly otevřít, jsem si nakonec musel připsat další odepsanou součástku. Vyměnil jsem zámek pátých dveří (a to jsem šel málem reklamovat tu výměnu toho kabelového svazku, až potom mě trklo to, že v tom zámku je taky nějaké čidlo, které by mohlo blbnout). Od té doby konečně klid. 1 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.