Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vony maj pojistky cisla ? Kurnik ja se sugeruju obrazkem ... Jeste jedna moznost , koukni se zda neni zlomeny kabel v tom husim krku co jde do dveri

• Autor

U těch obrázků jsou čísla

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak kabely už byly ok, problém byl v zámku 5. dveří, který nakonec nešel ani zavřít, takže jsem pár dnů jezdil s otevřeným kufrem. Bohužel v nejnevhodnější době mezi svátky. Zámek objednán u autorizovaného servisu, vyměněn svépomocí (neměli teď před novým rokem čas mi to vyměnit). [emoji4]

Ho tak to bych nepodnikl bych to alespon nejak privazal. Jsem si tak vzpomnel ze jak jsem mel felinu tak se mi polamalo stresni okno a nahradni dily uz nesli sehnat a to bylo origo skoda. Jsem to privazal provazem k sedadlu abych mel alespon klid.

• Autor

Tak to víš, že jsem to zevnitř chytil gumicukem

• 1 rok později...
  • Autor

Tak dnes velká garančka šedesátitisícová + STK a emise.

Měněny mj. i svíčky.

Foto původních, po 52 tis.:

834cd2230994cb034f8e4d0f20b597b9.jpg

• 1 rok později...

Ty svíčky bych příště měnil dřív. Prospěješ tak hlavně cívkám které u HTP dost odcházejí. 30 tisíc km doporučená výměna svíček.

• 2 roky později...
  • Autor

Malý update. Roomster nám i nadále spolehlivě slouží, už má najeto přes 100 000 km. Vyměněn výfuk (původní prorezivěl), vlnovec. Znovu začala zlobit elektrika v průchodce do pátých dveří, takže nakonec vyměněn celý kabelový svazek.

V autě se kromě dětí vozily už i kozy :) Auto stále dokazuje, že jeho poměr cena/výkon je pro nás bezkonkurenční.

• 2 měsíce později...
  • Autor

Po cca měsíci, kdy páté dveře stále nějak blbly, až nakonec ani nešly otevřít, jsem si nakonec musel připsat další odepsanou součástku. Vyměnil jsem zámek pátých dveří (a to jsem šel málem reklamovat tu výměnu toho kabelového svazku, až potom mě trklo to, že v tom zámku je taky nějaké čidlo, které by mohlo blbnout). Od té doby konečně klid.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.