Přejít na obsah

Pioneer AVH 2400bt Špatnej signál na rádio

Doporučené příspěvky

Hoši ahoj omlouvám se jestli je to stejné téma, ale řekl bych že ne, koupil jsme 2dinove autoradio Pioneer AVH 2400bt, normalní origo rádio když mám tak krásně chytám signal RUBY, F1 atd ale jakmile napojím anténu na tohle rádio tak sem rád že chytnu Inpuls, max někdy RUBY, je možné že moje anténa je prostě slabá na takové rádio myslel jsem si že čím lepší autoradio tím lepší signál pls o radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj,nevím zda už to nemáš vyřešené nebo ještě stálel řešíš...

měl jsem pioneer mosfet 4x50w,nedávno jsem měnil za blaupunkt,u těch neoriginálek totiž chybí budič antény,kterej ti dává do anteny o cca 80% víc stávy a naladiš tam každou stanici :)

já ho v pioneeru nemel páč jsem to takhle už koupil a řeknu ti že to bylo teda hooodne špatně všechno pozapojovany...budč nebyl a vše bylo hrozně blbě udělany..to víš já do tooho nehraval...každopadne u BP už to je a je to paráda,u pioneera to nebylo a byl jsem rád že jsem chytil kloudne jednu stanici a ted si nemužu stěžovat,až mi to leze na nervy kolik radii vubec je :)

skus se na to pozeptat,každej servis se specializací na elektro ti řekne více :)

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Ako zistim, ci potrebujem "fantomove napajanie " ISO-ISO, ISO-DIN, alebo DIN-DIN? Na tejto stranke ich totiz maju na vyber viac, a z niektorych aj 2 druhy... http://www.saunika.sk/auto-anteny/napajace-anten/

Mam Fabiu I, s radiom MS 202, a chcem tam hodit miesto toho radio Pioneer MVH-170UI...

Btw - potrebujem este nieco (nejake redukcie alebo co...) okrem tejto listy: http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6y0857231b41-kryci-lista-nad-autoradiem-oe-5697.html, ked mam v sucasnosti spominane radio ms 202 a pod nim vysuvaci suflik?

Editováno: , autor: frankie24
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...