Lala Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Máte někdo zkušenostmi s jejími autodílý a popřípadně s kostmi? Nebo od jaké firmy byste je doporučili?? Díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 nene, auto Kelly nedoporučuju... Kvalita materíalu není valná... Doporučit ti bohužel nemůžu nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Jedine original, i kdyz ani ten neni na vecnost Prodavame jak origo, tak polsky a polsko kazdymu vymlouvam, fakt nebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Jsou proste dily, na kterych se nevyplati setrit - mezi ne urcite patri podvozkovy a brzdovy dily. A kdyz jsem videl neorigo blatnik na Fabii z druhovyroby, myslel jsem, ze si delaji prdel - vyrobni tolerance +- autobus. Pak to zaplatis na vicepraci pri usazovani a porad mas nekvalitni matros. Nevim, nevim, ruce pryc od neorigo dilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Já od AutoKelly beru běžně, nevím co je na řemenech Gates, kladkách SKF, filtrech Fram, čepech Febi špatného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Já od AutoKelly beru běžně, nevím co je na řemenech Gates, kladkách SKF, filtrech Fram, čepech Febi špatného jak je to s nakupováním v auto kelly ? prodají i smrtelníkovi ? nebo prodávají jen autobazarům a registrovanejm překupníkům ? na eshopu mají uvedený maloobchodní ceny ale pro nákup je potřeba registarce ,._( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Já od AutoKelly beru běžně, nevím co je na řemenech Gates, kladkách SKF, filtrech Fram, čepech Febi špatného jak je to s nakupováním v auto kelly ? prodají i smrtelníkovi ? nebo prodávají jen autobazarům a registrovanejm překupníkům ? na eshopu mají uvedený maloobchodní ceny ale pro nákup je potřeba registarce ,._( Není problém to koupit přeze mě, ceny jsou stejné jako v AK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Nebo zajet přímo do Ocelářsky na P9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Jestli jste někdo z Prahy a potřebujete něco koupit v Auto Kelly pošletem mi SZ, svojí slevu někomu v rámci klubu rád poskytnu Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.