Ihnaja Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Dobrý den, přijel jsem z hor a neustále mi svítí kontrolkabaterky v autě..Dřív to i pípalo nějakou dobu..Baterku jsem nabil ale pořád tosvítí(po pár minutách se to vypne)..nevíte čím to může být? a jak to zpravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Skontroluj či to dobija a kolko skontroluluj kable na altiku a poistky nad aku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Proměř to a koukni na altík, projdi kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ihnaja Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Tak jsem dal zkušebín jízdu a nezhaslo to vubec..špatný a to jsem na to ujel cca 30 km(5x startoval +radio) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 nedobíjí ti alternátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ihnaja Vloženo 5. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 A da se to nějak vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 (editace) zrepasovat altík, můžou bejt špatný uhlíci, volnoběžka... rozebrat a koknout. dneska se mění celý regulátor http://www.cc-autodily.cz/regulator-napeti-1?brand=SKODA&model=FABIA Editováno: 5. Duben 2013, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ihnaja Vloženo 5. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Tak jsem vyfotil tu součástku a asi to bude tím mrkni prosímtě..očividně už jsou uhlíky v ... http://ulozto.cz/xas9jju/dsc-0003-jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 No ten uhlik je fakt kratky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 ten kratší uhlík ani nebá viditelně leskou styčnou plochu( ten čtvrkruh), nechci dělat chytrýho, ale to svědčí, že zřejmě nedolíhá , nedotýká se, protože by byl jinak leský jako ten druhý a měl ostrý hrany , proto bych relé vyměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ihnaja Vloženo 5. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Tak zpraveno za 15 kč ... Koupil jsem uhlík rozřezal jsem ten plast napájel a všecko je okey!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Kde jsi to rozřízl? z druhý strany? Starší typy altíků měli uhlíky snadno vyměnitelný, ty nový jsou v plastu spolus s relé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ihnaja Vloženo 5. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 No rozřízl jsem to zespodu toho altíku...Abych se k tomu dostal rozdělat to nešlo bylo to toti natavený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) dnes to same to co zakladateli , v po to vezu / odtahnu do servisu neautor... samozřejmě ; najeto 160000km pojistka altiku OK EDIT 6.5 : možná nefunkční 1 z 6 diod Edit 7.5 : diody nakonec ok , Regulátor napětí vadný ( i ten nový ) doma (po 11km - zap. světla,ventilátor začalo všechno svítit od serva až po abs/asr ; baterka dostala na prdel :-D edit : regulator vyreklamovany , uz vse funguje Editováno: 9. Květen 2013, autor: George_rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.