Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim

Chtel jsem se jenom zeptat protoze pri nastartovani auta mi problikavaji svetla a problikava kontrolka dobijeni. Po nejakych 50km mi uplne zhasnou svetla zacnou cvakat relatka a auto uplne umre. Zkousel jsem merit napeti na baterce pri nastartovanem motoru a je tam hodnota 13,6V ale kazde asi 2s skoci na nulu. zkousel jsem rozebrat regulator napeti na alternatoru a je tam jeden uhlik o polovinu mensi jak ten druhy ten vetsi ma zhruba 2cm a druhy cca 1cm. Chtel jsem se zeptat jestli v tom muze byt problem dobijeni baterie a jestli budu muset koupit novy regulator napeti.

Dekuji moc za odpovedi :)

je ten kratší uhlík v tý styčný ploše zabroušený tak, že se leskne ten oblouček? Pokud ne , tak již nedoléhá. On může být ten měděný styčný proužek na hřídely kotvy u jednoho uhlíku nebo u obou vybroušený, apk se dá stáhnout na soustruhu, ale začal bych uhlíkem, přepájet nový. Čistě teoreticky by měly být stejně dlouzí ( uhlíci).

• Autor

Dekuji

Vymenil jsem uhlik a problem porad pretrvaval nekde jsem se docetl ze muze byt problem i na diodovem mustku, ktery se mi nechtelo kupovat tak jsem si sehnal starsi alternator za o hodne mensi penize nez mustek (200kc) vypada jako novy a dnes jsem vymenil a je po problemu.

Takze dekuji ;)

Upraveno od volvik

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.