Přejít na obsah

Problikavaji svetla a dobijeni baterie

volvik

Doporučené příspěvky

Zdravim

Chtel jsem se jenom zeptat protoze pri nastartovani auta mi problikavaji svetla a problikava kontrolka dobijeni. Po nejakych 50km mi uplne zhasnou svetla zacnou cvakat relatka a auto uplne umre. Zkousel jsem merit napeti na baterce pri nastartovanem motoru a je tam hodnota 13,6V ale kazde asi 2s skoci na nulu. zkousel jsem rozebrat regulator napeti na alternatoru a je tam jeden uhlik o polovinu mensi jak ten druhy ten vetsi ma zhruba 2cm a druhy cca 1cm. Chtel jsem se zeptat jestli v tom muze byt problem dobijeni baterie a jestli budu muset koupit novy regulator napeti.

Dekuji moc za odpovedi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je ten kratší uhlík v tý styčný ploše zabroušený tak, že se leskne ten oblouček? Pokud ne , tak již nedoléhá. On může být ten měděný styčný proužek na hřídely kotvy u jednoho uhlíku nebo u obou vybroušený, apk se dá stáhnout na soustruhu, ale začal bych uhlíkem, přepájet nový. Čistě teoreticky by měly být stejně dlouzí ( uhlíci).

Odkaz ke komentáři

Dekuji

Vymenil jsem uhlik a problem porad pretrvaval nekde jsem se docetl ze muze byt problem i na diodovem mustku, ktery se mi nechtelo kupovat tak jsem si sehnal starsi alternator za o hodne mensi penize nez mustek (200kc) vypada jako novy a dnes jsem vymenil a je po problemu.

Takze dekuji ;)

Editováno: , autor: volvik
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...