Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim vas,podarilo sa mi zohnat drziak napojov vedla radia,no fabku som este nerozoberal,tak by som sa chcem spytat ako nato.Zvladnem to aj sam alebo to radsej dat niekomu zrucnejsiemu.

Dakujem

Vloženo

nic na tom neni,... pokud nejsi nejaky nemehlo zvladnes v pohode do 10 min vymenit ;)

jako naradi bych videl pouzit toto:

1. plochy sroubovak ( malinky, velky )

2. TORX ( rozmer nevim, ale cca tak mozna 15 nebo 20 )

tod vse co budes potrebovat

a navod:

na prave strane odloubnes opatrne posledni zaslepku ( ve tvaru zadni vyhrev okna, ASR, ESP, vyhrev sedacek ) a pak staci odloubnout uz jenom zaslepku co je podelne dolu jakoby u radia a sufliku ci kastliku,... odsroubujes dva sroubky typu TORX vyndas dalsi zaslepku a pak uz jenom vlozis NAPOJAK zasroubujes sroubky a krytku hornich pozic nacvaknes z5........ nic slozityho,... 6 lety dite by to zvladlo samo s radou nejakeho dospeleho si myslim uplne v pojhode ;)

Vloženo

Diegolll: .............. sezenes vsude, staci prohledat net ..... akorat ze ceny jsou vic nez zavratne a clovek by z toho zvracel ;) pouzite se pohybuji od 550 - 800 kc nove zacinaji od 1100 - 1600 kc :D :D :D  coz je hukot :D

Vloženo (editace)

Velka vdaka,presne takto som si odpoved predstavoval,navod sice krasny,no nie som pri aute a neviem si to predstavit,ale ked to budem vidiet tak to hadam pojde same :)

Podarilo sa mi ho najst na inzertnom portaly z jednej havarovanej fabky

Editováno: , autor: johnymt
Vloženo

Diegolll: .............. sezenes vsude, staci prohledat net ..... akorat ze ceny jsou vic nez zavratne a clovek by z toho zvracel ;) pouzite se pohybuji od 550 - 800 kc nove zacinaji od 1100 - 1600 kc :D :D :D  coz je hukot :D

az 1600 ? uvedomujes si ze dnes uz neni april ? :D to prece za kousek plastu nemuzou chtit zlodeji! :D silena cena to za to nedam.... sem si dal loketku takze ted jezdim s plechovkou piti v ruce coz je obcas dost zajimava situace :D 

Vloženo
Vloženo (editace)

Tym som chcel povedat,ze ziadna vyhra ani u nas...ale myslel som aj,ze je to viac KC :D

Editováno: , autor: žralok
Necituj předchozí příspěvek !
Vloženo

ja som to nejak nehladal, len som zrazu natrafil na havarovanú fabiu a pri blizsom pohlade bolo vidno že tam  ten držiak je, tak som mu hned napísal a bolo to, niekedy to skor o šťastí ako o zúfalom hladaní  :kol-31:

Vloženo

Ahoj,

ano origo držák je origo,ale má jen jeden průměr což je dost nevýhoda.Osobně mám v autě toto a myslím že není nic lepšího.Uveze to jak malou kávu tak i 0,3 od KFC :-)

post-36726-0-60861700-1365966231_thumb.j

Vloženo

Pod radiem jsem zrušil ten šuplík to je pravda,nebo respektivě mám tam jen úzkou přihrádku např.na telefon nebo doklady. Jinak ano je to z vW,Škodovky...je to držák co se montuje na zadní sedačky do,,loketní,,opěry

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...