Přejít na obsah

Poškodený prívod paliva - nafta

Dimco

Doporučené příspěvky

Čaute chlapi, mám dotaz. Kamarátovi sa stala nehoda. Nákladiak prešiel po nejako železe ktoré odletelo a vrazilo niekam pod pravé predné koleso (0,5 - 1m za koleso). Problém je taký že teraz tečie nafta, výkon je OK, falošný vzduch to nechytá, akurát že pri jazde asi 4 km trasy zmizla 1/4 nádrže. Viete mi prosím povedať, čo za diel je poškodený, prípadne cenu a objednávacie číslo ? Stalo sa to niekomu už ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobne si myslím, že je to preto, že aj palivo, ako aj iné "substancie" majú najlepšie vlastnosti pri určitej teplote. Tak ako máš ohrev nafty (pri mraze je tuhšia) tak bude niečo podobné v lete, keď na auto praží, vtedy je nafta asi teplá a zrejme má menšiu hustotu ako je optimálne. Toto je moja domnienka.

LIBERO ti to asi bude vedieť povedať presne, ako som si všimol na fóre asi sa v tom trochu vyzná :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...