Arlo Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Ahoj kluci, mate někdo zkušenost s touto kombinaci. Musím měnit tlumiče a tyhle se mi zamlouvaj vypadají solidne a zatím jsem neslyšel žádné negativní názory. Budu je dávat na o2 RS combi a při tom bych chtěl jít o dva centaky dolu s pružinam Eibach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 (editace) rozmyslam ze tiez pojdem do B6 a pruziny eibach -30mm hod sem foto ak to uz mas Arlo Editováno: 27. Červenec 2013, autor: ivanrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 (editace) taka zaujmavost ohladne znizenia... Bilstein B6 Špičkové jednokomorové tlumiče se standardní délkou (pro pružiny do -30mm), invertovaná pístnice, individuální nastavení tuhosti odrazu a dorazu v 10 stupních od velmi komfortního po extrémně sportovní (pouze pro B6 Adjustable 10), natlakování plynem. http://www.mk-racing.cz/?p=1822 Editováno: 28. Červenec 2013, autor: ivanrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 1. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 Tak podvozek hotovej. Auto sedi paradne... Ps druha fotka je vedle o2 fl se standard podvozkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 nevidím fotky kamaráde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 tlmice su uz doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 (editace) Z nejakeho duvodu mi ty fotky nejdou vlozit:'( Editováno: 4. Srpen 2013, autor: Arlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 (editace) Arlo: klesol ti predok aj zadok rovnako? Editováno: 15. Srpen 2013, autor: ivanrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Jo kleslo, ze zacatku jsem mel pocit, ze mam zadek nepatrne vic dole, ale kdyz jsem to promeril tak to bylo stejny ... jen opticky klam.:-) ps jinak jsen cetl na zahranicnim foru problem s pruzinama eibach, ze si nekdo objednal jiny tip a zadek mel niz nez predek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Moje octa vs o2 fl normal podvozek:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Hej to som aj ja cital preto sa pytam, ja mam zatazenie 1100/1100takze by to malo ist dolu rovnako. A inak daval si aj nove ulozenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Jen jsem daval tlumice B6 a dorazy. Horni ulozeni bylo ok tak nebylo treba menit. Jinak zatizeni mam stejne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 (editace) V tlmicoch uz niesu nahodou dorazy vo vnutri? Mal si k tlmicom aj tie modre manzety alebo si dal tie zo starych? Editováno: 18. Srpen 2013, autor: ivanrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Ty modré prachovky u tlumičů nebyly, použil jsem ty origo+origo doraz sport. Tlumič má trošku vetší průměr pístnice než je vnitřní průměr dorazu tak se trošku musel doraz vevnitř seříznout. Jo a oproti origo. RS tlumičům jsou ty B6tky kratší cca o 1,5cm. Ty dorazy by měli co jsem vyčetl uvnitř být, ale jelikož jsem neměl ty modré prachovky tak jsem tam ten doraz dal. Tím jsem vyřešil ty prachovky a posichroval ochranu tlumiče kdyby šel na doraz, aby se netřel kov o kov:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 á jak jsi spokojeny co se tyce komfortu a prejeti nerovnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 21. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Na konfort mi to prijde stejne jako rs podvozek + navic oproti serii rs se auto mene houpe do stran a je jistejsi v zatackach. Dokonce mi prijde, ze to ma lepsi reakce pri brzdeni. Takze za me muzu rict, ze to byla dobra volba.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 co to cenove vyslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 21. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Už si to nepamatuju úplně přesně, ale komplet cca. 15tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Co se tyka problémů ohledně pružin lepší je přímo kontaktovat obchodníka a Přesně musel říct motorizaci pak s Tim není problém ja jezdím na originál tlumičich Sachs pro snizeny sportovni podvozek a eibach pro kit a nemůžu si to vynachválit da se s Tim jezdit normálne tak i občas zablbnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 (editace) Tak pruziny mam doma a v piatok idem na montaz, Arlo mozes mi este napisat cisla tych dorazov ake si tam daval? ja som kupil tieto na zadok 3C0511359B Editováno: 26. Srpen 2013, autor: ivanrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 predel+zadek;-) origo pro rs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Arlo bol si pri montazi? Ked sa dala pruzina na tlmic tak si ju mal uplne napevno ci dalo sa s npu pohnut? Mne to robia a stiahli to uplne a pruzina sa trochu v tlmici hybe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 30. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Jo kamarad servisak co mi to delal rikal, ze ta pruzina sla nasadit taky bez stahovaku a ze tam byla jakoby volna, ale to je tim ze je ta pruzina cca o 3cm kratsi nez standartni. A kdyz to das na tlumic se standartni delkou pistnice tak to pak je volnejsi o ten rozdil delek Az to posadis na zem tak si to sedne. Ja to tak mam a zadnej problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 hej je to tak predok mam uz hotovy klesol cca o 2,5cm a nic nebucha vsetko je v poriadku, zadok mi nemohol spravit lebo sroby v silentblokoch na ramenach boli zatuhnute a nedali sa odsrobovat tak ich bude muset odpilit a dat nove a kedze ich nemal tak az v stredu to dorobi... Takze jazdim predok znizeny a zadok seria a bez geometrie ale jazdi sa s tym super je to citit ze je to tuhsie a som prekvapeny ze sa vobec nezmenil komfort, uz sa tesim ked to bude vsetko spravene a pojdem to prevetrat na okresky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 31. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Hlavne si nech udelat geometrii. Me se rozhodila a zacali mi vrzat na zadku silentblocky a pri rozjizdeni nebo couvani to jakoby v zadu praskne, ale to je spusobeno tim jak si to sedlo niz a jsou ta vsechny ty mozny stabilizacni tycky, tehlice a jiny veci spojene s podvozkem pod jinym uhlem nez maji byt...tak z toho nemej strach... At ti podvozek dobre slouží a jsi snim spokojeny. Ja jsem s tim svym max spokojenej:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.