Přejít na obsah

Bilstein B6+pruziny eibach pro kit


Arlo

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci, mate někdo zkušenost s touto kombinaci. Musím měnit tlumiče a tyhle se mi zamlouvaj vypadají solidne a zatím jsem neslyšel žádné negativní názory. Budu je dávat na o2 RS combi a při tom bych chtěl jít o dva centaky dolu s pružinam Eibach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

taka zaujmavost ohladne znizenia...

 

Bilstein B6

Špičkové jednokomorové tlumiče se standardní délkou (pro pružiny do -30mm), invertovaná pístnice, individuální nastavení tuhosti  odrazu a dorazu v 10 stupních od velmi komfortního po extrémně sportovní (pouze pro B6 Adjustable 10), natlakování plynem.

 

http://www.mk-racing.cz/?p=1822

Editováno: , autor: ivanrs
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Jo kleslo, ze zacatku jsem mel pocit, ze mam zadek nepatrne vic dole, ale kdyz jsem to promeril tak to bylo stejny ... jen opticky klam.:-) ps jinak jsen cetl na zahranicnim foru problem s pruzinama eibach, ze si nekdo objednal jiny tip a zadek mel niz nez predek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty modré prachovky u tlumičů nebyly, použil jsem ty origo+origo doraz sport. Tlumič má trošku vetší průměr pístnice než je vnitřní průměr dorazu tak se trošku musel doraz vevnitř seříznout. Jo a oproti origo. RS tlumičům jsou ty B6tky kratší cca o 1,5cm. Ty dorazy by měli co jsem vyčetl uvnitř být, ale jelikož jsem neměl ty modré prachovky tak jsem tam ten doraz dal. Tím jsem vyřešil ty prachovky a posichroval ochranu tlumiče kdyby šel na doraz, aby se netřel kov o kov:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se tyka problémů ohledně pružin lepší je přímo kontaktovat obchodníka a Přesně musel říct motorizaci pak s Tim není problém ja jezdím na originál tlumičich Sachs pro snizeny sportovni podvozek a eibach pro kit a nemůžu si to vynachválit da se s Tim jezdit normálne tak i občas zablbnout

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo kamarad servisak co mi to delal rikal, ze ta pruzina sla nasadit taky bez stahovaku a ze tam byla jakoby volna, ale to je tim ze je ta pruzina cca o 3cm kratsi nez standartni. A kdyz to das na tlumic se standartni delkou pistnice tak to pak je volnejsi o ten rozdil delek Az to posadis na zem tak si to sedne. Ja to tak mam a zadnej problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hej je to tak predok mam uz hotovy klesol cca o 2,5cm a nic nebucha vsetko je v poriadku, zadok mi nemohol spravit lebo sroby v silentblokoch na ramenach boli zatuhnute a nedali sa odsrobovat tak ich bude muset odpilit a dat nove a kedze ich nemal tak az v stredu to dorobi...

Takze jazdim predok znizeny a zadok seria a bez geometrie :(

 

ale jazdi sa s tym super je to citit ze je to tuhsie a som prekvapeny ze sa vobec nezmenil komfort, uz sa tesim ked to bude vsetko spravene a pojdem to prevetrat na okresky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavne si nech udelat geometrii. Me se rozhodila a zacali mi vrzat na zadku silentblocky a pri rozjizdeni nebo couvani to jakoby v zadu praskne, ale to je spusobeno tim jak si to sedlo niz a jsou ta vsechny ty mozny stabilizacni tycky, tehlice a jiny veci spojene s podvozkem pod jinym uhlem nez maji byt...tak z toho nemej strach... At ti podvozek dobre slouží a jsi snim spokojeny. Ja jsem s tim svym max spokojenej:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...