sptuner Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 (editace) Kedže ma velmi zaujima jak moc to maju členovia fora nizko rozhodol som sa založiť túto tému. Píšte sem čo mate za podvozok, o kolko mm ste nižšie vpredu/vzadu a kolko to mate od zeme po lem vpredu/vzadu a od stredu kola po lem vpredu/vzadu. Ake mate kola atď. nejake info kolik zavitu vam ješte zbíva a pridajte aj foto podvozku Podvzok: Štelovák Eibach Pro Street S Zníženie: 75/65mm Vzdialenosť od zeme po lem : 57,5/57,5cm Vzdialenosť od stredu kola po lem : odmerám ked nazujem kola ))) Kola: 215/40 R16 Doplnujúce info: Zníženie je na max v predu a vzadu. Vzadu sú už vybrané štelovacie misky. Podvozok neobsahoval malu pružinku. Kosti stabiku su original . Editováno: 21. Duben 2013, autor: sptuner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Podvozek: tlumiče HP a pružiny SuperSport Snížení: co jde :-) Vzdálenost od země po lem : přední 59,5 / zadní 60,5cm Kola: 205/40 R16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sptuner Vloženo 22. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 kolik maš ješte zavitu vpredu/vzadu???a kola nemaš 205/45 R16????snižení maš cca 55/35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 vpředu mám celý závit a vzadu ještě půlku, ale jak bude čas, chtěl bych to cca ještě aspon o 1-1,5 cm sundat dolu jj, u kol jsem se přepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 (editace) Podvozek: Pružiny HR Snížení: 35/35mm Vzdálenost od země po lem : 62/62 cm Vzdálenost od středu kola po lem : 33,5/33,5 Kola: 205/40 R17 Doplňující info: Nižší to nechci, jelikož nejezdím po uplně kvalitních silnicích a v práci máme na parkoviště docela prudký sjezd a už teď tam občas vezmu nárazník o spodní zámek brány, takhle mi to vyhovuje, navíc v kufru vozím dosti hodně věcí a často jezdíme ve 4 lidech, tak aby se jelo aspoň trochu komfortně Editováno: 12. leden 2014, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TriX_so Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Podvzok: Štelovák Ta-Technix Zníženie: Nemeral som oproti serii Vzdialenosť od zeme po lem : 58/58cm Kola: 205/45 R16 Doplnujúce info: Vybrane male pruziny, vpredu skratene dorazy. Vpredu aj vzdu este ostava centimeter az dva zavitu. Kosti stabiku original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 (editace) Podvozek: TA-Technix Snížení: neměřil jsem serii Vzdálenost od země k lemu: předek 59,5 cm, zadek 59,3 cm (+/- nějaký ten mm) Kola: 205/40 R16 Doplňují info: předek na doraz, zadek cca 1 cm zbývá, ale půjde to tak na 3 cm, kosti stabíku zkrácené o cca 3 cm Editováno: 2. Květen 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Podvozek: tlumiče HP a pružiny SuperSport Snížení: co jde :-) Vzdálenost od země po lem : přední 59,5 / zadní 60,5cm Kola: 205/40 R16 snad bude čas a víc to položím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sptuner Vloženo 28. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 mc2uba: v predu maš male pružinky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Ano Omlouvám se, nějak jsem ještě neměl metr v ruce, abych to změřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sptuner Vloženo 28. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 a ked budeš merať odfot aj tlmič predny a zadne misky s pružinou kolko maš zavitu :D chcem vidiet ake vysoke ma TA-technix misky pod pružinami zadnymi ...dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Předek vím, že je na doraz. Resp. je tam možná tak 1 závit zadek půjde ještě výš vyšroubovat, protože momentálně je zadek níž, než předek a to se mi vzhledově nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sptuner Vloženo 28. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 OK ale odfot tu zadnu misku dakujem.........z predu vyber male pružinky a bude to rovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Já už jít níž nemůžu, nedostal bych se na určitá místa, kam občas potřebuji vjet. Už takhle stačí, že při couvání do garáže si cinknu výfukem o zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sptuner Vloženo 28. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 OK no tak čakam na foto a ked budeš merať odmeraj aj od stredu kola po lem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Zkusím to udělat zítra ráno, než pojedu do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow2410 Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Čau chci se zeptat myslíte, že by neměl být problém namontovat podvozek -65mm s kolama 205/45 r16 nebo budou kola škrtat o něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 problém určitě nebude a kola škrtat určitě nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow2410 Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 problém určitě nebude a kola škrtat určitě nebudou Ty máš naspáno snížení o co to jde jaký jsou vlastnosti jízdní po městě nemlátí to moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 mě osobně to vyhovuje. auto je tvrdé, v zatáčkách se nenaklání, drží stopu a lze si dovolit víc než když je na serii. mlátí-nemlátí těžko posoudit. každýmu vyhovuje něco jinýho, mě to nevadí, proto jsem si pořižoval sportovní podvozek, ale neřekl bych, ž eto mlátí. jen víc cítíš nerovnosti na silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) Podvozek: SuperSport Snížení:co to šlo Vzdálenost od země po lem: přední 58cm / zadní 58,5cm Kola:195/50 r15 Doplňující info: ve předu ještě cca2cm závitu a jsou lehce upraveny misky,malá pružina stále na místě,v zadu cca1cm. Editováno: 7. Květen 2013, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sptuner Vloženo 2. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) Riper: vpredu si na max??? maš tam tu malu pružinku??? a vzadu maš ešte zavit??? kolko cm??? :D a daj aj nejake foto auta a podvozku Editováno: 2. Květen 2013, autor: sptuner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) tak po uhance od SPTUNERA sem to vsechno pomeril a aktulne to mam takto Podvzek: Stavitko - TA-technix Sníženie: nevim jak byl original, ale ohodne, minimalne 70 mm Vzdalenost od zeme po lem : 59,5 / 60,5 cm Vzdalenost od stredu kola po lem : 31,5 / 32,5 cm Kola: 205/40 R17 Doplnujici info: predni tlumice bez male pruzinky, zavitu zbyva jeste dostatek az budu mit hotov motor a poresim zadni vyfuk tak aby mi neplatil o napravu predek pujde dolejc, zadek je vysroubovanej defakto na max nahoru co jde,.... zavitu zbyva dolu jeste takovych dobrych 7 cm. ale jak sem psal musim poresit ten vyfuk aby mi to neplatilo o napravu ( cca otazka 3 tydnu ) uz nevim co bych dodal .... kdyztak se ptejte Editováno: 2. Květen 2013, autor: Lukason 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sptuner Vloženo 2. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Lukason : diki zavitu 7cm??? tak to je dosť ešte by ma zaujimalo kolko jak by to kleslo uplne keby si vybral aj štelovacie misky alebo znižil pred zad na max maš tam nejak moc zavitu podla toho ked maš 7cm zavitu tak zad by mohol isť až na 54cm lem to by ma veľmi zaujimalo ale to je moc prace štelovať tak možno niekedy ked sa budeš nudiť :D a vpredu maš kolko cm zavitu??? keby si sa veľmi nudil mohol by si urobiť fotky kolko maš ešte zavitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) hele nudit se urcite nebudu v predu nevim kolik mam jeste zavitu musel bych sundat kolo ci vyzdvihnout auto a to momentalne v planu nema ....... nevim ten zadek je jenom cca kdyz sem to meril z dalky pravitkem pocitam tak ze ale 5 cm urcite tam bude a kdyz si to tak predstavuju,... zadek by sel pri max snizeni urcite vic nez predek pri max snizeni musel bych sundat dorazy a jeste prachovky a vyndavat tlumic se mi fakt nechce ikdyz je to otazka chvile snizovat to budu jakmile bude auto na zdvizi,.... budu trochu osetrovat podvozek neco malo s brzdama a nejaka udrzba motoru + ten vyfuk trochu protahnout tak aby nebouchal o tu napravu,... pri te prilezitosti az to bude v cajku tak udelam snizeni Editováno: 2. Květen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.