umts14 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Dobrý den mám takoví problém že mi octávia tdi 81Kw málo táhne. Před necelým pul rokem jsem dal turbo vyčistit a nový ventil na turbu. Po opravě to krásně táhlo že mě to i do sedaček zařízlo. Turbo pravidelně vytáčím aby se nezasekli lopatky a poslední dobou to nemá vubec žádný zátah mám co dělat abych se udržel za octávii tdi 66kw. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 zdravim jo někdy již ani vyčištěni nepomuže asi repas turba nebo nove,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Co váha vzduchu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
umts14 Vloženo 29. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 (editace) ta je taky nedavno nová Editováno: 30. Duben 2013, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaMartin TDI Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 A je to originál ta váhá, nebo nějaká čína ? Ty čínské vůbec nevydrží odchází jedna za druhou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
umts14 Vloženo 2. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) Ta je originální Editováno: 3. Květen 2013, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Sevaste , mam problem s octaviou 1,9 tdi 81kw ASV - pri 50 km/h straca tah . Má niekto nejaky typ co by to mohlo robiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m@ra Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 (editace) umts14: Zkus ještě zkontrolovat hadičku mezi podtalkovou baňkou u turba a ventilem N75, případně ventil N75 samotný. VAG by měl ale říct víc, kde je problém. Pokud jsi řešil zatuhlou regulaci nedávno, tak tam by snad problém být neměl. Zkus ale preventivně stlačit shora palcem to táhlo k regulaci turba, zda jde stlačit o cca 1,5-2cm. V té podlatkové baňce je pružina, takže to bude klást odpor, ale zmáčknout to jde. BTW turbo jsem si čistil před rokem a teď mi pro změnu zatuhlo/zarezlo táhlo od podtlakové baňky. Budu muset sehnat novou baňku, na kolik tě tehdá přišla? Já našel nejlevněji na netu za 1200Kč. Kdyby věděl někdo o levnější, dejte vědět. Editováno: 14. Květen 2013, autor: m@ra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chio11 Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 ahojte dovolte mi pripojit moju otazku.takisto moja oktvaka stratila vykon ako keby som mal skodu 120. v pondelok som s kamaratom dohodnuty ze s tym vybehneme na vag a zistime cim je to sposobene.ale naco som prisiel.co som cital tu diskusie tak som isiel po hadickach ci nahodou nie su predrane.hadicky.kontroloval som hadicku ktora ide do podtlakoveho regulatora turba a pozeram ze na spodnej casti toho regulatora prehrdzavena mala dierka cize je v haji ten regulator.nie je problem ho kupit a vymenit ale myslite ze je treba ist na diagnostiku a nejako ten regulator nastavit?dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.