dc34 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Zdravím! Není to tak dlouho, co jsem se zde ( http://forum.skodahome.cz/topic/123094-asv-turbo-od-oleje/ ) ptal na problém zaolejovaného turba a všeho okolo. Kromě podezření na turbo mohl být problém v přívodu a odvodu oleje do turba - vyměněny trubky a těsnění, bezvýsledně, olej se objevoval dál. Protože je od oleje i pravá poloosa, napadlo mě, že teče olej z převodovky, ale tím to asi taky nebude. Všiml jsem si ale, že mi zůstávají kapky oleje na plastové rouře sání v místě, kde se potkává sání s takovou tou trubicí z odfuku motoru. Kolem odfuku je mastnota. Pokud mi tady kape olej, je to problém? A může pár kapek "zablít" motor na zadní straně v takové míře? Díky za odpověď... Octavia I, 1.9 TDI 81kw, asv, 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pragovak Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Čus to normální že se trocha oleje oběvuje u trubky do saní turba, vyřešil jsem to jednoduše tu malou hadici jsem vyhodil a zaslepil díru do hadice a na odvětrání motoru nasadil hadici na vodu musí byt odolná teplu a sved jsem to pod motor tam at si to páří a fouká, tdady to napojení do saní ma zapřičinu zasírání ARG ventilu a turba a interkuleru.. když tak mužu poslat nějaké foto o předělání... už mam najeto 9tisíc a olej se neztrácí a turbo je jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.