Publikováno Duben 29, 201312 r Pokaždé když natankuju plnou,tak mi teče někde od nádrže nafta,dnes jsem také tankoval plnou,ale nechal jsem to jen do cvaknutí,abych vyřadil možnost že to teče přepadem.Ujel jsem 30 km a čtvrt nádrže v háji,auto celý umaštěný na zadku,podvozek od nafty a kape a kape a kape,nebo spíš teče,zůstávají za mnou čůrky po silnici.Zítra na to musím mrknout,neřešil jste někdo tento problém ať vím po čem jít?Díky za rady
Duben 29, 201312 r Třeba ve švu, přeci je jen plastova. Ja bych ani netankoval a už bych pod tim ležel.
Duben 29, 201312 r Autor No měl jsem to rozdělané před měsícem,když mi bejvalka natankovala benzín,ale dělalo to už i před a teď i po.Víko bylo špinavé,ale suché.Zítra jedu Fábkou do práce a odpoledne se podívám na jámě co je to za felu,ale pokud je to v jednom kuse,tak jaktože to hrdlo je plastové bílé uvnitř?to je jen nějaké vsuvka z venku kvůli tankovací pistoli asi ne?
Duben 29, 201312 r Možná vám to panové pomůže k objasnění problému neni to motorizace 77kw co má Stifko ale myslím, že v 77 a 96 kw nebude žádný rozdíl v nádrži.... Upraveno Duben 29, 201312 r od Airman64
Duben 29, 201312 r Autor Jestli nevypadlo zpětné vedení,ale když jsem to měl rozdělané,tak jsem za to tahal a drželo to fest
Duben 29, 201312 r a čo tesnenie čerpadla (pozícia 17) v príspevku Airmana?? http://www.cc-autodily.cz/manzeta-cerpaci-jednot?brand=SKODA&model=SUPERB
Duben 29, 201312 r Autor Noo,neměl jsem sundanej ten kryt na čerpadle,tak nevím,ale když jsem to měl rozdělané,tak bylo cajk,ale teklo to už i předtím a byl kolem sice bordel,ale sucho.No jestli to bude tím,tak si dobrovolně cucnu z nádrže
Duben 29, 201312 r to já se už setkal s tím,že byla špatně nasazena převlečná matice poz.č21.Prostě přes závit a tudíž tamtudy nafta tekla ven.Je to blbost možná,ale překontroluj to taky
Duben 29, 201312 r Autor Mrknu na to.Dneska jsem zprovozňoval spalovák co mám a taky jsem si cucnul nitra a cajk,jen jsem necítil rty pár minut :-D
Duben 30, 201312 r Autor problém snad vyřešen.Uvolněné čerpadlo.Ta prevlecna matice byla celá zdeformována a nešlo to ani utáhnout,vždycky sklouzla,tak jsem ji nahřál a pak už se chytla,pro jistotu jsem to ještě rozepřel proti krytu v kufru.
Duben 30, 201312 r No vidiš, když už je louže pod vozem tak sonduj kde co a jak než by se mělo stat něco horšiho, jako třeba v akčnim filmu. Ještě, že to byla takova blbost, ale kolik ropy jsi nechal na cestě. Cus
Květen 2, 201312 r problém snad vyřešen.Uvolněné čerpadlo.Ta prevlecna matice byla celá zdeformována a nešlo to ani utáhnout,vždycky sklouzla,tak jsem ji nahřál a pak už se chytla,pro jistotu jsem to ještě rozepřel proti krytu v kufru. tak přece jen jsem se trefil.Tak to jsem rád.Tak snad už budeš mít klid
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.