Přejít na obsah

Superb - teče nafta


Stifko

Doporučené příspěvky

Pokaždé když natankuju plnou,tak mi teče někde od nádrže nafta,dnes jsem také tankoval plnou,ale nechal jsem to jen do cvaknutí,abych vyřadil možnost že to teče přepadem.Ujel jsem 30 km a čtvrt nádrže v háji,auto celý umaštěný na zadku,podvozek od nafty a kape a kape a kape,nebo spíš teče,zůstávají za mnou čůrky po silnici.Zítra na to musím mrknout,neřešil jste někdo tento problém ať vím po čem jít?Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No měl jsem to rozdělané před měsícem,když mi  bejvalka natankovala benzín,ale dělalo to už i před a teď i po.Víko bylo špinavé,ale suché.Zítra jedu Fábkou do práce a odpoledne se podívám na jámě co je to za felu,ale pokud je to v jednom kuse,tak jaktože to hrdlo je plastové bílé uvnitř?to je jen nějaké vsuvka z venku kvůli tankovací pistoli asi ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

problém snad vyřešen.Uvolněné čerpadlo.Ta prevlecna matice byla celá zdeformována a nešlo to ani utáhnout,vždycky sklouzla,tak jsem ji nahřál a pak už se chytla,pro jistotu jsem to ještě rozepřel proti krytu v kufru.

tak přece jen jsem se trefil.Tak to jsem rád.Tak snad už budeš mít klid

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...