Publikováno Srpen 23, 200619 r Skoro při každém zapnutí se mi rádio (symphony) spustí na stanici kterou ani nemám uloženou v paměti. A hlavně stanice typu ČR3 a podobný kraviny. Je to normální? Asi ne. Jinak všechno funguje jak má.
Srpen 23, 200619 r Skoro při každém zapnutí se mi rádio (symphony) spustí na stanici kterou ani nemám uloženou v paměti. A hlavně stanice typu ČR3 a podobný kraviny. Je to normální? Asi ne. Jinak všechno funguje jak má. Skoro nebo pri kazdem?
Srpen 23, 200619 r Tezko rict, musel bych to videt. Mne se obcas stava, ze mam zapnuty radio na TP rozsahu (s prepinanim na dopravni zpravodajstvi z CD). Pak zapnu CD a dojedu az domu, vypnu. Mezitim jsem ale ztratil signal na puvodni stanici a radio si samo naslo dalsi s dopravnim hlasenim. Ponejvic to byva prave CR3. Proto ho pak mam naledene, kdyz znova zapnu radio. Otazka je, jak presne a za jakych okolnosti se to stava tobe.
Srpen 23, 200619 r Autor Většinou. Jen málokdy se povede že se rádio zapne na stanici, kterou jsem poslouchal před vypnutím a mám ji uloženou v paměti
Srpen 23, 200619 r Autor Tezko rict, musel bych to videt. Mne se obcas stava, ze mam zapnuty radio na TP rozsahu (s prepinanim na dopravni zpravodajstvi z CD).Pak zapnu CD a dojedu az domu, vypnu. Mezitim jsem ale ztratil signal na puvodni stanici a radio si samo naslo dalsi s dopravnim hlasenim. Ponejvic to byva prave CR3. Proto ho pak mam naledene, kdyz znova zapnu radio. Otazka je, jak presne a za jakych okolnosti se to stava tobe. TP mám zapnuto taky. Ale většinou jezdím po městě (Č. Budějovice) a místní rádia mají dopravní hlášení také a určo silnější signál než ČR3. Nehledě na to že se mi často rádio zapne i na BBC a ty určitě dopravní zpravodajství nemají.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.