Přejít na obsah

Je to normální??

Doporučené příspěvky

Tezko rict, musel bych to videt. Mne se obcas stava, ze mam zapnuty radio na TP rozsahu (s prepinanim na dopravni zpravodajstvi z CD).

Pak zapnu CD a dojedu az domu, vypnu. Mezitim jsem ale ztratil signal na puvodni stanici a radio si samo naslo dalsi s dopravnim hlasenim. Ponejvic to byva prave CR3. Proto ho pak mam naledene, kdyz znova zapnu radio.

Otazka je, jak presne a za jakych okolnosti se to stava tobe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tezko rict, musel bych to videt. Mne se obcas stava, ze mam zapnuty radio na TP rozsahu (s prepinanim na dopravni zpravodajstvi z CD).

Pak zapnu CD a dojedu az domu, vypnu. Mezitim jsem ale ztratil signal na puvodni stanici a radio si samo naslo dalsi s dopravnim hlasenim. Ponejvic to byva prave CR3. Proto ho pak mam naledene, kdyz znova zapnu radio.

Otazka je, jak presne a za jakych okolnosti se to stava tobe.

TP mám zapnuto taky. Ale většinou jezdím po městě (Č. Budějovice) a místní rádia mají dopravní hlášení také a určo silnější signál než ČR3. Nehledě na to že se mi často rádio zapne i na BBC a ty určitě dopravní zpravodajství nemají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...