oggy Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Skoro při každém zapnutí se mi rádio (symphony) spustí na stanici kterou ani nemám uloženou v paměti. A hlavně stanice typu ČR3 a podobný kraviny. Je to normální? Asi ne. Jinak všechno funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Skoro při každém zapnutí se mi rádio (symphony) spustí na stanici kterou ani nemám uloženou v paměti. A hlavně stanice typu ČR3 a podobný kraviny. Je to normální? Asi ne. Jinak všechno funguje jak má. Skoro nebo pri kazdem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tezko rict, musel bych to videt. Mne se obcas stava, ze mam zapnuty radio na TP rozsahu (s prepinanim na dopravni zpravodajstvi z CD). Pak zapnu CD a dojedu az domu, vypnu. Mezitim jsem ale ztratil signal na puvodni stanici a radio si samo naslo dalsi s dopravnim hlasenim. Ponejvic to byva prave CR3. Proto ho pak mam naledene, kdyz znova zapnu radio. Otazka je, jak presne a za jakych okolnosti se to stava tobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 23. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Většinou. Jen málokdy se povede že se rádio zapne na stanici, kterou jsem poslouchal před vypnutím a mám ji uloženou v paměti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 23. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tezko rict, musel bych to videt. Mne se obcas stava, ze mam zapnuty radio na TP rozsahu (s prepinanim na dopravni zpravodajstvi z CD).Pak zapnu CD a dojedu az domu, vypnu. Mezitim jsem ale ztratil signal na puvodni stanici a radio si samo naslo dalsi s dopravnim hlasenim. Ponejvic to byva prave CR3. Proto ho pak mam naledene, kdyz znova zapnu radio. Otazka je, jak presne a za jakych okolnosti se to stava tobe. TP mám zapnuto taky. Ale většinou jezdím po městě (Č. Budějovice) a místní rádia mají dopravní hlášení také a určo silnější signál než ČR3. Nehledě na to že se mi často rádio zapne i na BBC a ty určitě dopravní zpravodajství nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.