Bope Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Zdravím, měl bych dotaz. Co všechno je potřeba pro dodělání origo centrálu + DO do Octavie r.v.2002 1.4Mpi 55kw? V autě není vůbec žádná výbava, levnější octavie už ani neexistovala , má dokonce i švihadla. Dostal jsem origo zámky s motorkama. Tak se chci zeptat, jak moc obtížné a nákladné by toto dodělání bylo? Popřípadě jestli mám radši koupit nějakou sadu neoriginálního centrálu a jakou? Aby to nebyl centrál, který se odemyká sám od sebe. Nebo jestli lze koupit nějakou neorigo jednotku, která by tyto zámky co jsem dostal dokázala ovládat? Nebo ještě jestli existuje nějaká origo sada na dodělání? Předem děkuji za Vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 neorigo napr. Jablotron, sada primo pro Octavku http://www.jablotron.com/cz/katalog-produktu/autotechnika/ovladani-a-stahovani-oken/centralni-zamykani/oc-4k.aspx kdyz uz bych se s necim dodelaval, tak bych radeji udelal central + DO + el. okna z veci z vrakoviste, hledej komfort 3g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 není problém dodělat, stačí zapojit a dodat jednotku pouze pro centrál.. nesmí být pro auta s elektrickýma oknama ale pouze pro cenrál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.