OctavianusII Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 zdravim chcem sa opytat mam octaviu II 1.9 TDi neviem ci to je problem, ale ked mam zapnutu klimu tak mi velmi vonku ani nehuci kompresor alebo ventilator ci co to je, narozdiel od vacsiny aut pri ktorych to podstatne huci, mne nie. A za 2. som si vsimol uz dlhsi cas pozorujem ze vobec mi nekvapka voda pri zapnutej klime spod auta tak ako by malo, klima chadi dobre.....co to moze byt ? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Unik chladici smesy? Zadrhnuty klimakompresor? Pojistka? Uhnily drat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 3. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 ale ved keby tieto chyby som mal co pises tak by mi ani nesla klima nie ? ale mne praveze chladi dobre......len mi nejde do hlavy lebo vsetko sa toci ako ma aj ventilatory aj trocha pocut ked sa zapneklima ale urcite nie ako ine auta c pocut az na pomaly 50 metrov ze maju klimu zapnutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Bud rad ...mas dobre auticko.... Ja som zacal klimu riesit az ked mi klakla...mam 1.6 MPi a 7 rokov som o klime nevedel ...az teraz. Nastastie som mal v cudu len tlakove cidlo...po vymene 80€(55cidlo 24praca) ide ako nova. Este mi dotlacili 0.25g chladiva. Takze teto veci neries ....dolezite je ze chladi. Ak velmi chces tak si ju daj skontrolovat pri najblizsej servisnej prehliadke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Ses si jistej, ze ti to chladi dobre? Ze to netaha jen vzduch z venku? Zkusil si to hodit na nejnizsi moznou hodnotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Carlito fakt 7roků bez problémů ??? Mám taky 1,6 druhým rokem a jak to tady čtu tak čekám problém každou chvíli, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Je hlavne divny, ze se mu tam nekondenzuje ta voda, to vypada jako by tam vubec nemel chladici smes nebo mu vubec nejel okruh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 no rpaveze ona chladi dobre ked je vonku 25 dam si na 20 alebo menej tak prijemne je v aute a ked si dam na low alebo 16 stupnov tak az zima cize chladi mi dobre....len to ze mi nekondenzuje sa voda toto nechapem....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.