pavel.lib Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) Ahojte, mám prosbu o radu. Instaloval jsem neoriginální autorádio do Octavia I Tour (r.v. 2009) a mám problém, že pod autorádio nedokážu zpátky vložit původní, originální šuplík, který tam (v té samé pozici) původně byl. Překáží tomu jakési žebrování, které je z vrchní části na šuplíku. Pořadí před montáží rádia bylo pořadí - nahoře záslepka a pod ní přihrádka. Autorádio jsem vložil do vrchní pozice místo záslepky a pod něj jsem chtěl vrátit na původní místo šuplík. Zkoušel jsem i rádio strčit dolů a šuplík nahoru, ale nahoru ten šuplík nestrčím z jiných důvodů. Zatím jsem tam strčil záslepku ale i tak tam nejde kuli té záslepce nacvaknout rámeček autorádia. A tak se ptám zkušenějších, jak se to dá řešit. Koupit jiný šuplík, nebo nějaký fígl? Díky za každou radu.. Editováno: 4. Květen 2013, autor: pavel.lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toninsky Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 vyber radio, daj tam najpr suflik a az potom instaluj autoradio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.lib Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 toninsky:dekuju moc za radu. To se vazne stydim, ze me tohle hned nenapadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toninsky Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 absolutne v pohode,, to asi preto,ze som uz zopar radii namontoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 ja som to tam narval aj po vlozeni radia. treba trosku obrusit tie kolajnicky. musel som to davat naopak, pretoze za radiom mam nacvakane spojky pre BTHF + pripojenie Subwoofra a potreboval som pri zasuvani radia spravit mensi cable management aby sa tam radio vobec voslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.