Publikováno Květen 4, 201312 r Ahojte, mám prosbu o radu. Instaloval jsem neoriginální autorádio do Octavia I Tour (r.v. 2009) a mám problém, že pod autorádio nedokážu zpátky vložit původní, originální šuplík, který tam (v té samé pozici) původně byl. Překáží tomu jakési žebrování, které je z vrchní části na šuplíku. Pořadí před montáží rádia bylo pořadí - nahoře záslepka a pod ní přihrádka. Autorádio jsem vložil do vrchní pozice místo záslepky a pod něj jsem chtěl vrátit na původní místo šuplík. Zkoušel jsem i rádio strčit dolů a šuplík nahoru, ale nahoru ten šuplík nestrčím z jiných důvodů. Zatím jsem tam strčil záslepku ale i tak tam nejde kuli té záslepce nacvaknout rámeček autorádia. A tak se ptám zkušenějších, jak se to dá řešit. Koupit jiný šuplík, nebo nějaký fígl? Díky za každou radu.. Upraveno Květen 4, 201312 r od pavel.lib
Květen 4, 201312 r Autor toninsky:dekuju moc za radu. To se vazne stydim, ze me tohle hned nenapadlo..
Květen 5, 201312 r ja som to tam narval aj po vlozeni radia. treba trosku obrusit tie kolajnicky. musel som to davat naopak, pretoze za radiom mam nacvakane spojky pre BTHF + pripojenie Subwoofra a potreboval som pri zasuvani radia spravit mensi cable management aby sa tam radio vobec voslo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.