...GeOrGe... Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Je normalni,kdyz mam kapacitor zapojeny na jeden zesik + woofer a chystam dat jeden par ovalu do zadniho plata-tak kdyz zamknu auto,nebo odemknu,tak se mi zapne a asi po minute vypne? Díky...Nikde jsem nic podobneho nenasel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 23. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Jo a jeste,jak na potvoru jsem dnes lehounce kolenem kopl do radia a prestal mi fungovat display...ale radio funguje uplne clele..krome menu,ktere mohu navolit jen pres ovladac,ale ted tezko,jelikoz nefunguje ten display.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Co se týká toho kapacitoru,tam to vypadá na pořádnej pokles palubního napětí -nechej si to někde změřit,možná "jen" slabá baterka A s tim rádiem,no nevim,ale bude to chtít podívat se tatrance na zoubek -asi něco ulomenýho -nejspíš uvolněnej spoj nebo nějaká součástka.Pokud nejni zlomenej tišťák nebo nedejbože displej,tak by to mělo jít spravit.Ale nebylo to asi jenom "lehounký" šťouchnutí,viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 23. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Trochu sem do toho stouchnul kolenem... baterku nabiju..zdalo se,ze je slaba..pak uvidim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Pokles napětí nemusel být velký, kapacitor reaguje na jakýkoliv pokles napětí.To dělají jen ty kteří nemají REMOTE a jsou spínané elektronicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 23. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tak ten mam ja,uz sem se lekl,ze jsem neco podelal...je tady uz jsou moji oblibenci + = Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tak ten mam ja,uz sem se lekl,ze jsem neco podelal...je tady uz jsou moji oblibenci + = nepodělal ,ale stejně by to dělat nemělo.jo a pak napiš co bylo s tim rádiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 23. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Za tyden ho soupnu do opravny...tak pak dam vedet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 (editace) K tomu displaji - když mě (už po několikáté) upadl panel na zem, tak mi přestalo fungovat podsvětlení displaje. Tlačítka svítila, display ukazoval text, ale nesvítil, takže text byl čitelný pouze na přímém slunci. Tak jsem to dal do opravny, prý se tam utrhnul nějaký panel s diodou nebo co, oprava stála pár stovek a ani k tomu nepotřebovali celé rádio. Takže myslím, že to nebude žádná tragédie. Editováno: 27. Srpen 2006, autor: FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Taky doufam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 A kdybys měl někoho známého,kdo to umí,tak bys ušetřil i těch pár stovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 30. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ty umis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ty umis? Pár jsem jich už spravil,ale nesmí bejt nakřáplej displej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 A odkud jsi? Mel bych zajem display je uplne o.k... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 A odkud jsi? Mel bych zajem display je uplne o.k... Libčice nad Vltavou,Praha-západ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 ake to je radio??? moze to byt aj poskodeny konakt na konektore odnimatelneho panela...niektore radia maju separatne napajanie displaya... skontroluj si piny...ale uder kolenom moze znamenat ozaj cokolvek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 25. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2006 A odkud jsi? Mel bych zajem display je uplne o.k... Libčice nad Vltavou,Praha-západ Pak ti poslu SZ...a domluvime se,ale pro jistotu na to jeste jednou kouknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 25. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2006 ake to je radio??? moze to byt aj poskodeny konakt na konektore odnimatelneho panela...niektore radia maju separatne napajanie displaya... skontroluj si piny...ale uder kolenom moze znamenat ozaj cokolvek... Je to SONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 sony ok ale aky presne typ...pozrem ci nemam nahodou servisny manual a vedel by som ti povedat viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 29. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2006 sony ok ale aky presne typ...pozrem ci nemam nahodou servisny manual a vedel by som ti povedat viac Je to : SONY CDX-F7500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 je to uplne normalni, mam 2KW v aute a 2kapy a kapy sviti asi minutu, komplet kabelaz i instalace je nova a vse dobre zapojene a promerene. Neresil bych to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.