Wittmann Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 jinou diagnostiku, případně si přesně opiš, co to hlásí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 To jsou tedy borci, s tou diagnostikou. Diagnostikovat ESP je hodně jednoduché Výjimka je špatné nastavením čerpadla VP44 (předvstřik) Pokud svítí stabilně, bude v háji pravděpodobně nějaké čidlo Dej protokol z diagnostiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Molnár Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Zdravim mam problem s ESP, stale svieti bol som skodovke v servise vymenili mi riadiacu jednotku , po 30 kilometroch sa mi rozsvietila kontrolka ESP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 očividně to tou jednotkou nebylo, takže reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Molnár Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 ale vsak nemozu dojst nato ani servise preco to po 30 km zasvieti znova a robi to pravotocivej zakrute. potrebujem poradit co to moze robit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 Ale můžeš, s autem se jezdit dá. Bez výpisu z diagnostiky ti nikdo neřekne, co s tím je. Kontrolka tě pouze informuje, že v paměti závad je zapsaná nějaká chyba, možností jsou mraky a křišťálové koule neexistují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Molnár Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 lenze niktori sa nemohli dostat do brzd nemohli to otvorit a ked sa im to podarilo kazdemu ukazovalo inaksu chibu je octavia 2008 1.9 dti bol to dovoz madarsko a tu kontrolku som mal zalepenu abi ju predal bez chibi a mam ju 4 roki takze bola tie roki zalepena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkyi Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 (editace) Čaute, chcel by som sa spýtať ci by mi nevedel niekto poradiť, nedávno som kúpil auto a nevšímal som si ze ESP nefunguje až teraz som si to všimol keď boli námrazy a auto mi poriadne presmykovalo a nezaplo ESP , skúšal som aj ESP vypnúť nefungovalo a ani pri zapaľovani sa nerozsvieti takže nesvieti vôbec, aj poistky som už pozeral ale boli v poriadku, snažil som sa to nájsť po internete ale zatiaľ som k ničomu neprišiel, neviete kde by bol možný problém? Zatiaľ na diagnostike som stým nebol, vďaka za odpovede. Editováno: 25. leden 2022, autor: Frenkyi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.