Leden 7, 201510 r To jsou tedy borci, s tou diagnostikou. Diagnostikovat ESP je hodně jednoduché Výjimka je špatné nastavením čerpadla VP44 (předvstřik) Pokud svítí stabilně, bude v háji pravděpodobně nějaké čidlo Dej protokol z diagnostiky
Březen 2, 20196 r Zdravim mam problem s ESP, stale svieti bol som skodovke v servise vymenili mi riadiacu jednotku , po 30 kilometroch sa mi rozsvietila kontrolka ESP.
Březen 3, 20196 r ale vsak nemozu dojst nato ani servise preco to po 30 km zasvieti znova a robi to pravotocivej zakrute. potrebujem poradit co to moze robit
Březen 3, 20196 r Ale můžeš, s autem se jezdit dá. Bez výpisu z diagnostiky ti nikdo neřekne, co s tím je. Kontrolka tě pouze informuje, že v paměti závad je zapsaná nějaká chyba, možností jsou mraky a křišťálové koule neexistují.
Březen 3, 20196 r lenze niktori sa nemohli dostat do brzd nemohli to otvorit a ked sa im to podarilo kazdemu ukazovalo inaksu chibu je octavia 2008 1.9 dti bol to dovoz madarsko a tu kontrolku som mal zalepenu abi ju predal bez chibi a mam ju 4 roki takze bola tie roki zalepena
Leden 25, 20223 r Čaute, chcel by som sa spýtať ci by mi nevedel niekto poradiť, nedávno som kúpil auto a nevšímal som si ze ESP nefunguje až teraz som si to všimol keď boli námrazy a auto mi poriadne presmykovalo a nezaplo ESP , skúšal som aj ESP vypnúť nefungovalo a ani pri zapaľovani sa nerozsvieti takže nesvieti vôbec, aj poistky som už pozeral ale boli v poriadku, snažil som sa to nájsť po internete ale zatiaľ som k ničomu neprišiel, neviete kde by bol možný problém? Zatiaľ na diagnostike som stým nebol, vďaka za odpovede. Upraveno Leden 25, 20223 r od Frenkyi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.