mylys Vloženo 7. Květen 2013 Vloženo 7. Květen 2013 Tak se mi začalo stávat, že po rozjezdu a automatickém uzamčení dveří cvakají zámky - jakoby se znova zamčely dveře, zatím jsem nevypozoroval nějaké souvislosti, ale děje se to převážně v nižších rychlostech. Netušíte někdo čím by to mohlo být? Mikrospínač, voda, porušená izolace? U auta které má lehce přes 3 roky? Lze automatické zamykání po rozjezdu nějak vypnout? Předem díky za radu . . Citovat
Kolicek Vloženo 7. Květen 2013 Vloženo 7. Květen 2013 Automaticke zamykani jde vypnout MAXDOTem v nastavovacim menu na porad nebo po rozjezdu to jde odemknout tlacitkem u radicky Citovat
mylys Vloženo 8. Květen 2013 Autor Vloženo 8. Květen 2013 (editace) Jo, díky, už jsem na to taky přišel a vypnul to, teď ještě přijít na to proč to dělá. Myslíte, že diagnostika by dokázala poradit? Jakože je to např. mikrospínač v zámku 5. dveří . . . . Edit: Tak jsem zjistil, že asi chcípnul zámek ve dveřích řidiče - nereaguje na centrál, naštěstí jde zamčít klíčkem. Perfektní práce borci z MB. Doufám, že je to moje poslední plastové šidítko od škodivky - přeji krásně sestupnou křivku prodejů - našlápnuto máte dobře. Holt chybami se člověk učí . . . Editováno: 9. Květen 2013, autor: mylys Citovat
mylys Vloženo 10. Květen 2013 Autor Vloženo 10. Květen 2013 Tak jsem hledal a našel - http://forum.skodahome.cz/topic/115782-nefunkcni-ovladani-zpetnych-zrcatek-a-vyhrivani/ Opravdu kvalitní auta máme . . . Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.