Přejít na obsah

Cvrlikání při jízdě na nervnostech!

bluebull46

Doporučené příspěvky

Ahoj klubáci,

potřebuji poradit.

Vlastním OII RS Tdi (MR 2011, najeto přes 20 tis.km) a když jedu po
kostkách rovně (někdy i horší povrch klasické vozovky) ozývá se zvuk "cvrlikání" někde z interiéru. Nejdřív jsem si myslel, že to
dělají brýle v přihrádce na přistrojvce. Pak jsem vše vyndal a stále.
Nevíte, prosím, čím by to mohlo být? Nejsem žádnej puntičkář, ale občas
je to dost nepříjemnej zvuk.

Děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar kolego, já mám aktuálně najeto asi 34 000km a v interiéru mi povrzávají madla u dveří řidiče a spolujezdce a něco v palubce nebo stínítko řidiče při nerovnostech, u té palubky nevím odkud to jde, možná je to jen to színítko, který na nerovnostech kmitá tře se o stropnici. Proč to píšu, no protože díky naším krásným silnicím (tankodromy) se není čemu divit, že interiér je po pár desítkách tisíc km rozvrzanej. Hlavně si ani nedokážu představit to tvoje "cvrlikání", jaký to je zvuk :D. Třeba ti tam hnízdí malej ptáček :D

Ale pro uklidnění, jel jsem včera v mátinky fiestě, r.v.2009, najeto 27 000km a pocit z jízdy katastrofa, samý rázyx a rány od podvozku (podle mě už tlumiče v hajzlu), plave to, prostě proti mýmu autu je to šrot jak má být, fakt děs.

Zdar.

Odkaz ke komentáři

Také zdavím kolegu,

koukám, že nejsem sám co pořád něco slyší. Asi nebudu nebudu vypínat radio :kol-47: . V zimě bouchala náprava, musím zaklepat, to naštěstí zmizelo po kontrole v servisu - asi něco povoleno. Ovšem teď zase zvuk jako od cvrčka :) Už jsem zkoušel za jízdy snad vše, větrák, sedačky, pásy, atd. atd - no legrace. A to jezdím pouze na 17" a přes díry opravdu pomalu, někdy až pošahaně pomalu :). No tak budu pátrat dále :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...