Přejít na obsah

bluebull46

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení bluebull46

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Dobrý den, sháním někoho z Prahy a okolí s vozem Škoda 1000 MB. Potřebuji udělat krátký (předtočený) rozhovor do Českého rozhlasu - 3 až 5 otázek. Rozhovor lze natočit bez vozu. Děkuji za odpověď.
  2. Martin89: dekuji za odpoved. Mne to dela jen pri male rychlost a temer plnem rejdu.
  3. Mám stejný problém. Vyřešil ho někdo? Auto má najeto cca 55 tis.
  4. Je to konstantní, tedy stejné a obě strany. I na zpátečku. Auto má najeto cca 55 tis (jen já)
  5. Když jsem se zbavil hluku při 130 (dotažením dveří), tak se objevila nová zrada. Dal jsem zimní pneu a při vytočení kol do rejdu, rozjedu nebo pomalé jízdě dokola něco zase hučí (jen pod plynem). Pročetl jsem různá fóra, ale nedopátral jsem se nějakého výsledku. Má s tím někdo zkušenosti?
  6. Razy1993: přečti si zpětně naše příspěvky. U mě to vyřešilo seřízení dveří
  7. Zatím nic nehučí, ani na dálnici. Uvidíme, nebo uslyšíme po pár ujetých km
  8. Ze servisu jsem přijel včera. Oprava mě stála cca 2 tis. Měnili mi kryt pod vanou, vnitřnosti přední masky. Prý tam byla nějaká hranka, která často zvuky dělala. Dotáhli dveře, snad zkontrolovali gumy kolem dveří, seřídili kufr a uvidíme. Jestli to nepřestane, omlátím jim opravu o hlavu. Nic proti kvalitám Škodovky a potažmo celého koncernu, ale u bývalého vozu (taky koncern) jsem při nájezdu 250 tis. řešil méně oprav, než teď na Octávce za pět let. Sice jsou to drobnosti, ale upadající kvalita je bohužel znát.
  9. To bartikz: auto mám v servise, zítra budu vědět. U mě to vypadá na okno u spolujezdce. Jezdi po dálnici se s tím opravdu nedá. Zítra povím více.
  10. Joe1: pokud je to podobný zvuk jako mám já, tak to určitě nejsou ložiska. Četl si příspěvek od Buryho? Já si myslím také, že to je zvukový projev nějakého těsnění.
  11. Souhlasim,pri ceste po dalnici vypozorovano to same. Staci lehce stahnout okno a huceni prestane.
  12. Bury, psal jsem ti SZ. Pneu to opravdu není, vrátil jsem původní a dělá to také...:/. Už jsem z toho nasranej...
  13. Mně je hrozně divné, že to dělá jen při určitý rychlosti. Přeci, kdyby to bylo ložisko bude znát daleko častěji. Já pořád sazím na špatné gumy. Zkusím o víkendu vrátit 17" Zenithy a uvidí se. A teď ještě jeden domněnka - možná trošku sci-fi. Má na FL RS 18" Zenithy, které se v sérii nedávaly. Nemůže to být malinko jiným designem auta a různých otvorů v nárazníku (před FL má jiné tvary), které se projeví právě s 18" alu Zenith. Asi kravina, ale zkouším všechno možné...
  14. Kluci, spatna zprava. Huci porad a stene. Pri 130 monozone porad. Zacinam si rikat, jestli to nedela nejaka mezera nekde. Protoze mi prijde divny, aby to delaly vsechny gumy.
  15. To Joe1: Včera jsem přehodil a dnes ráno zatím OK. Je pravdou, že jsem se dostal kvůli dopravě jen na rychlost 120 km/h. Večer vyzkouším a dám vědět, jestli přehození pomohlo či nikoliv. Hodně lidí (mechaniků) říká, že to je buď jedna špatná pneumatika nebo špatné všechny. I při normální jízdě jsou o dost hlučnější než předchozí a z továrny obuté Dunlopky SP 01 na 17" Zenitech.
×
×
  • Vytvořit nový...