vitek1141 Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 ahoj je tu nějaký lakýrník z okolí Hradec Králové,Jičín,Mladá Boleslav potřebuju nastříkat přední nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Ja jsem s České lípy.Lakyrničinu dělam 15 let....V Mladé boleslavi jsem každou chvíly ( cca 3 do týdne ) ale bohužel si neumím představit převoz a následný předání....Znám ale v MB hodně lakýrníků a mohl bych popřípadě s jejich svolením ti dát na ně kontakt.... tedy pokud budeš mít zájem a neozve se někdo poblíž tebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 9. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 no pokud budeš tak hodnej a daš tak ti budu moc vděčnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 taky hledám lakyrnika, klempire okolí ostravy najde se někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Hezký už večer, chtěl bych se zeptat, zda nemáte osobní zkušenosti, případně doporučení na lakovnu v Praze, případně směr Boleslav nebo Jižní Čechy. Potřebuju nalakovat kryty zrcátek do barvy vozu a krytku zámku, nic víc a nespěchám na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phantasos Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Ahoj, nechci zakládat nové téma tak to píchnu sem. Nevíte někdo o dobrém lakýrovi z Prahy či kolem ní? Potřeboval bych opravit popraskaný a oloupaný lak (nárazník, žlábky ve střeše) a nějakou drobotinu na kapotě, pětkách a zadních dveřích. Nemusíto být ani do barvy, chci na to pak dát fólii. Spravit jen tak aby to pod tím nebylo vidět. Celolak je za raketu a do toho zatím jít nechci. A bojím se, že mě s tímhle přáním z větších lakoven vyhodí, nepůjdou do toho, protože se jim to moc nevyplatí. Díky za každý kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasBezno Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Ahoj, odpověděl ti na to někdo (třeba do PM)? Taky bych potřeboval za rozumnou cenu a hlavně nezku*vit promáčklinu a nalakovat dva díly - najít kloudný servis mi trvalo pár let, nechce se mi moc absolvovat to znovu s klempířem :D - díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phantasos Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 před 2 hodinami, TomasBezno napsal: Ahoj, odpověděl ti na to někdo (třeba do PM)? Taky bych potřeboval za rozumnou cenu a hlavně nezku*vit promáčklinu a nalakovat dva díly - najít kloudný servis mi trvalo pár let, nechce se mi moc absolvovat to znovu s klempířem :D - díky moc :) Ahoj, vůbec, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.