Přejít na obsah

Podfukování vstřiků?

Petr1235

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové,

mám takový specifický problém a chtěl bych znát váš názor. Jedná se o 1.9 TDi, 66kw, 2004. Zhruba před 3 týdny mi začalo auto trochu pocukávat při rozjezdu na 2. a 3. rychlostní stupeň. Domníval jsem se, že jde o špatnou naftu, proto jsem nabral plnou nádrž dražší nafty + aditivum - cukání přestalo. Minulý týden to opět začalo, tentokráte i na 5. rychlostní stupeň, když jsem zastavil, nemohl jsem se ani rozjet. Musel jsem vypadat jak špatný žák autoškoly, skákalo to a chtělo mi to zdechnout i na 1. stupeň, podotýkám, že na zpátečku vypadalo, že to jede v pořádku. Zavolal jsem si tedy odtah. Když mě vyložili v servise za cca 45 minut, tak zase jelo úplně bez problémů. Diagnostika nic nenašla, vyměnili palivový filtr, projeli a údajně to bylo v pořádku. Když jsem do auta sedl já, tak mi to po 5 minutách začalo opět cukat, když jsem zapl klimatizaci, neměl jsem šanci se rozjet. Auto mám teď doma, před chvílí jsem s ním jel - pokud se nerozjíždím agresivněji, ale jedu sotva na čtvrt plynu, tak necukne vůbec. V servise tvrdí, že jde o problém palivového čerpadla, ale z diskuzi na internetu mi k tomu spíše sedí podfukování vstřiků. Nějaká rada? Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Mně podfukoval vstřik na Citroenu C4 ale jezdilo to normálně. Když jsem zastavil byl z motoru cítit smrad jako by po spáleném oleji a bylo slyšet sykání tsss-tsss-tsss,(jako mašinka). okolo jednoho vstřiku byl vidět olej.

Editováno: , autor: McMatej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...